5 gener 2017

Oberta la convocatòria per ser instructor d’excursionisme

DSC02123

L’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) convoca un curs d’Instructor d’Excursionisme pels propers mesos de febrer a abril. L’instructor és la figura que de forma voluntària, realitza les tasques formatives i a la vegada organitza, dirigeix i controla les activitats de muntanya que es fan a l’entitat excursionista (https://www.feec.cat/formacio/formacio-federativa/).

Aquest curs va dirigit a totes aquelles persones sòcies d’entitats i clubs excursionistes, que ja siguin Monitors o instructors d’altres especialitats i que vulguin realitzar aquestes tasques a les entitats i clubs excursionistes adherits a la FEEC, a més, ja han hagut de superar les proves d’accés al curs (convocatòria oberta pel cap de setmana 20 i 21 de gener). L’objectiu d’aquesta formació és donar coneixements i eines a l’alumnat perquè un cop acabat el curs pugui desenvolupar aquestes funcions com a Instructor en el si de l’entitat.

A continuació es presenten els detalls d’aquesta convocatòria:

Requisits d’accés:

  • Ser monitor o instructor federatiu i haver superat les proves d’accés al curs d’instructor d’Excursionisme.
  • Disposar del carnet federatiu 2017.

Calendari del curs:

  • 4 i 5 de febrer
  • 18 i 19 de febrer
  • 25 i 16 de febrer
  • 18 i 19 de març
  • 25 i 16 de març
  • 22 i 23 d’abril

El calendari pot ser subjecte a algun canvi.

Lloc: Els llocs on realitzaran les sessions teòriques i les sortides pràctiques es comunicaran als inscrits a l’inici del curs, juntament amb el programa.

Durada del curs: el curs té una càrrega lectiva de 100 hores (45 teòriques i 55 pràctiques). Un cop finalitzat i superat el curs cal fer 90 hores de pràctiques (60 hores en activitats de l’entitat i 30 hores en activitats de la FEEC).

Places: Hi ha un màxim de 12 places i el mínim per fer el curs és de 6 inscrits.

Preu d’inscripció: 290 €. El preu de la matrícula no inclou els desplaçaments, les dietes ni l’allotjament.

Procediment i termini d’inscripció: Les persones que vulguin inscriure’s al curs hauran de presentar el full d’inscripció i la documentació adjunta que s’hi especifica per correu electrònic a area.formacio@feec.cat o presencialment a la seu de la FEEC (Rambla, 41 pral. 08002 – Barcelona).

El termini d’inscripció serà el dia 29 de gener i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament. En cas d’exhaurir-se les places abans del termini es comunicarà a la pàgina web de la FEEC.