ENLLAÇOS

BARNATRESC

Si vols caminar, fer salut, conèixer més a fons la ciutat de Barcelona o la geografia catalana, aquí tens una sèrie de propostes que et permeteran portar a terme els teus desigs en les millors condicions que t’ofereixen les entitats excursionistes que formen l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) i amb el suport de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

CURS DE MEDICINA I SOCORS DE MUNTANYA

Aquí podreu trobar tota la informació sobre aquest curs tan interessant i necessari per a tothom qui practiqui qualsevols esport de muntanya.

PENYA FONDISTES BADALONA

Com molt bé descriu el seu nom, és un club que principalment es dedica a les curses, però també estan creant una secció d’excursionisme….

CAMINO DE SANTIAGO

Caminosantiago.com le ofrece información de: arte, historia, consejos, foro de peregrinos, webcams, bodegas, museos, parajes naturales, ecosistemas, transporte, la ruta a caballo, la ruta en bicicleta, restaurantes, peregrinos ilustres…

TOT GR. Senderisme a Catalunya

Projecte pensat com a punt de trobada de tots els qui agrada anar d’excursions guiades a peu pels bonics racons que tenim a Catalunya.

SENDERISME.COM

Projecte pensat com a punt de trobada de tots els qui agrada anar d’excursions guiades a peu pels bonics racons que tenim a Catalunya.

FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE DEPORTES DE MONTAÑA Y ESCALADA

CAVALLS DE VENT

Cavalls del Vent no és només una travessa que engloba els dos vessants de les serres del Cadí i del Moixeró, Cavalls del Vent te molts més aspectes associats. Coneixeràs indrets de la Cerdanya i el Berguedà que mai te’ls imaginaries tan espectaculars i únics, trepitjaràs refugis, coneixeràs gent de muntanya, trobaràs mamífers i veuràs aus volar. A la nit quan es faci fosc, tot et semblarà més feréstec i misteriós, cada soroll diferent et farà sentir que estàs en plena natura.