24 juliol 2019

T’agradaria ser monitor de marxa nòrdica?

L‘Àrea de Formació i ECAM convoca un curs de Monitor de Marxa Nòrdica que es realitzarà entre els mesos de setembre i octubre.

Aquest constarà de 2 blocs i un període de pràctiques. El bloc comú, que serà de muntanya, estarà dividit en 24 h de formació presencial i semipresencial amb un període de pràctiques de 45 h. Amb aquesta formació es pretén que el soci conegui les principals nocions per moure’s per la muntanya de manera segura. El bloc específic serà de marxa nòrdica i seran 24 h de formació presencial i semipresencial amb un període de pràctiques de 45 h.

El bloc comú de muntanya es durà a terme de l’11 al 13 d’octubre, mentre que l’específic de marxa nòrdica serà del 27 al 29 de setembre. La prova d’accés del bloc específic de marxa nòrdica es farà el dissabte 14 de setembre de 2019 a la Plaça Mireia d’Esplugues de Llobregat. És obligatòria per a tothom i no pot ser convalidada.

El calendari pot estar supeditat a algun canvi.

Les persones que vulguin inscriure’s ho han de fer a través de la pàgina web de FEEC. El termini per fer la inscripció, tant per la prova d’accés com el curs, és el 10 de setembre, i les places s’assignaran per rigorós ordre de pagament.