5 desembre 2021

Obertes les inscripcions a les proves d’accés del CTEEC i la selecció catalana d’Escalada Esportiva

L’Àrea Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) obre la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC) i la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva.

El CTEEC i Selecció d’Escalada Esportiva de la FEEC tenen la missió de preparar esportistes d’alt nivell per a la competició i formar-los igualment en els valors humans, així com hàbits esportius, higiènics i dietètics.

Les inscripcions es faran a través del gestor d’inscripcions de la FEEC fins al 15 de desembre de 2021, a través d’aquest enllaç.

Les proves de selecció es duran a terme el 18 de desembre de 2021 de 9h a 17h, a la Sala Sharma Climbing Gavà. Les proves són obertes a les categories sub12, sub14, sub16, sub18, sub20 i Absoluts.

Tots aquells i aquelles esportistes que vulguin formar part del CTEEC i no puguin assistir a les proves d’accés, poseu-vos en contacte amb Ivan Terricabras, director del CTEEC, enviant un correu electrònic a cteec@feec.cat i posant en còpia a joel.vila@feec.cat. En el cas dels esportistes que vulguin formar part de la Selecció, cal posar-se en contacte amb Manolo Navarro, seleccionador català d’escalada esportiva, enviant un correu electrònic a naiman@feec.cat i posant en còpia a joel.vila@feec.cat.