ACTIVITATS

SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

La Setmana de Muntanyisme de Badalona neix l’any 1986 amb motiu del 25é aniversari de l’Agrupació Excursioniste Bufalà.
La idea surt de la il.lusió dels seus socis i sòcies per acostar l’alpinisme a tots els ciutadans. Recolzada per la Conselleria d’Esports de l’Ajuntament de Badalona i la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya es fa possible la seva realització.

Durant els 10 primers anys aquest cicle de pel.lícules de muntanya es va portar a terme a la Sala d’actes del Museu Municipal de Badalona, passant al Teatre Principal a partir de l’11 edició ja que aquesta sala dobla el nombre de butaques del Museu.

Al llarg d’aquests anys han passat per aquest cicle alpinistes d’élite de tot l’estat i hem portat pel.lícules estrangeres, sempre amb la intenció d’aportar les últimes i més atractives activitats realitzades dintre del món de la muntanya.

Després de cada projecció és habitual fer un col.loqui amb el conferenciant, en el qual participa obertament el públic assistent.

Des de fa dos anys després del col.loqui realitzem un sorteig de llibres i material de muntanya amb gran acceptació per part dels participants.

Avui dia aquest cicle està totalment consolidat i és un referent entre els alpinistes i tots els amants de la muntanya en general.

2 comments on “SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA
 1. Sonia ha dit:

  La Setmana de Munyanisme de Badalona para mí es uno de los eventos más importantes de la ciudad de Badalona pero además a nivel de acercar el alpinismo, la escalada o los deportes de montaña al ciudadanos es una de las propuestas más interesantes que he visto en Cataluña. ¿Cuando tenéis propuesto hacer la setmana de muntanyisme del 2018?, no me lo quiero perder. Gracias.

  • Joan Fernàndez Martínez ha dit:

   Hola Sonia,
   te agradecemos muy efusivamente tu fanatismo por la Setmana de Muntanyisme de Badalona.
   Este año la Setmana se realizará durante los dias 24, 25 y 26 de Abril en el Teatre Principal de Badalona, en breve daremos más información sobre las personas y proyecciones que podremos disfrutar.

   Joan FM
   Responsable de Comunicació de l’A.E.Bufalà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*