Enllaços

BARNATRESC

Si vols caminar, fer salut, conèixer més a fons la ciutat de Barcelona o la geografia catalana, aquí tens una sèrie de propostes que et permeteran portar a terme els teus desigs en les millors condicions que t’ofereixen les entitats excursionistes que formen l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès (AEEB) i amb el suport de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

CURS DE MEDICINA I SOCORS DE MUNTANYA

Aquí podreu trobar tota la informació sobre aquest curs tan interessant i necessari per a tothom qui practiqui qualsevols esport de muntanya.

PENYA FONDISTES BADALONA

Com molt bé descriu el seu nom, és un club que principalment es dedica a les curses, però també estan creant una secció d’excursionisme….

ONACLIMB

Potser és la pàgina amb un potencial més gran de les que hi ha sobre escalada al nostre país.

Moltes ressenyes, amb croquis i fotos de vies de Catalunya, la resta d’Espanya i fins i tot internacionals són el seu actiu més important, amb una plataforma i una estructura clara i molt fàcil de navegar,

CAMINO DE SANTIAGO

Caminosantiago.com le ofrece información de: arte, historia, consejos, foro de peregrinos, webcams, bodegas, museos, parajes naturales, ecosistemas, transporte, la ruta a caballo, la ruta en bicicleta, restaurantes, peregrinos ilustres…

TOT GR. Senderisme a Catalunya

Projecte pensat com a punt de trobada de tots els qui agrada anar d’excursions guiades a peu pels bonics racons que tenim a Catalunya.

SENDERISME.COM

Projecte pensat com a punt de trobada de tots els qui agrada anar d’excursions guiades a peu pels bonics racons que tenim a Catalunya.

FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE DEPORTES DE MONTAÑA Y ESCALADA