Actes

12 maig 2015 - 14 maig 2015

30a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

LA  30a  SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA , ja està a punt de ser una realitat, les dates escollides per a aquesta ineludible cita són el 12, 13 i 14 de maig d’aquest 2015  al Teatre Principal c/ Francesc Layret, 41 a partir de les 20:30 hores.

L’entrada serà GRATUÏTA i  haurà un sorteig de material de muntanya després de cada projecció.

 LogoLaSetmanaBANNER setmana de muntanyisme 2015 AE BUFALÀ

 

Torna novament la cita ineludible amb la muntanya a Badalona, per compartir amb tots els amics, amants i curiosos de les activitats de muntanya les peripècies, esdeveniments i emocions que grans alpinistes i aventurers ens transmetran, mostrant-nos la cara mas austera, però també més dura i arriscada, intensa i emotiva que la natura ens proposa.

 

Després de trenta anys de treball, ens congratulem novament de ser el fil conductor que apropa a tota la ciutat extraordinàries vivències que la muntanya ens ofereix.

 

Fidels al nostre compromís, estem convençuts que tant els convidats com les seves projeccions tornaran a mantenir-nos bocabadats.

 

Així doncs, us desitgem una bona Setmana i agraïm la vostra fidel assistència per, novament, compartir junts l’afició que ens uneix.

 

 

TRENTA ANYS I AMUNT !

cartell 30a setmana de muntanyisme de badalona 2015_¨Definitiu

Dimarts 12 de maig

PAIJU PEAK – Los pilares del Baltoro

A càrrec de Juan Vallejo

Aquest reconegut alpinista basc ens mostrarà les dificultats que van haver de superar per dur a terme una de les rutes més complicades en una muntanya colossal de 6.610 metres en la serralada del Karakorum: el Paiju Peak (El Pakistan)

Acompanyat de Miquel Zabalza i Alberto Iñurrategui, es van enfrontar a una escalada molt tècnica i acrobàtica sobre una agulla de més de 1.200 metres.

Dimecres 13 de maig

Destino Karakorum

A càrrec de Cecilia Buil

Destino Karakorum és un recorregut audiovisual por aquesta serralada, que la Cecilia ha visitat en quatre ocasions al llarg de 10 anys; s’inclouen els viatges i expedicions que ha realitzat al llarg d’aquest temps.
El documental ens descobreix les raons que l’han dut, una i altra vegada, a aquesta increïble serralada, juntament amb l’evolució en les seves motivacions com a alpinista i escaladora.

 

Dijous 14 de maig

Urko, escalando el presente

A càrrec d’Urko Carmona

 

Urko, escalando el presente, és un viatge de dos anys a través de l’univers particular d’aquest jove escalador, que amb 16 anys va perdre una cama en un accident de trànsit.

 

Una història de superació, amistat i valor que ens apropa a la seva filosofia de vida, al seu dia a dia, ple de reptes i preocupacions, en íntima connexió amb la natura i l’ hinduisme. Una història de caigudes, però també de passió per coronar el cim. Una història sobre l’Urko, sobre la vida d’un campió del món que viu en la seva furgoneta.

Lloc: Teatre Principal - C/ Francesc Layret, 41 - BADALONA

Horari: 8,30 h

Preu: Gratuït