Actes

2 maig 2017 - 4 maig 2017

32a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

Donem el tret de sortida  a la SETMANA !

Com cada mes de maig la nostra entitat vol apropar el món de la natura a la ciutat de Badalona i és per això que tornem a organitzar la Setmana de Muntanyisme de Badalona que enguany arriba a la 32ena edició, fet  que ens demostra la consolidació i la bona salut que té aquest esdeveniment tan esperat per tothom que ens segueix i ens espera amb una gran expectativa any rere any.

Durant els dies 2, 3 i 4 de maig gaudirem d’unes projeccions amb tres disciplines molt diferents, aquestes aniran des de l’escalada esportiva arreu del món cercant les millors parets als llocs més exòtics, passant per uns descensos amb esquís per les vessants més vertiginoses sempre buscant lliurement les línies més salvatges i directes en la modalitat de Freeride  i finalment acabarem gaudint de la llarga trajectòria d’un gran alpinista al que retrem un merescut homenatge.

banner facebook 2017

Programa 32a SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

 

Al Teatre Principal de Badalona, c/ Francesc Layret, 41

A partir de les 20:30 hores

Entrada GRATUÏTA

Sorteig de material de muntanya després de cada projecció !!

 

Dimarts 2 de maig

SOUTH LINES

A càrrec d’Aymar Navarro

El nostre primer convidat, Aymar Navarro, aranès i amb 27 anys ens farà tremolar amb els seus vertiginosos descensos amb esquís realitzats en terres argentines juntament amb el seu inseparable amic Adrià Millán.

Aquests dos freeriders ens mostraran des d’un altre angle molt diferent la forma de viure la muntanya. Ells busquen esquiar les vessants més extremes i alguns dels seus descensos són primícies que de ben segur trigaran temps en tornar-se a repetir.

Dimecres 3 de maig

DOS MANOS PARA DOS PASIONES

A càrrec de Raquel Hernández Barreiro

Amb aquest títol de projecció tan suggerent, l’escaladora canària Raquel Hernández, ens presentarà la seva trajectòria com escaladora i tot allò que l’ha  portat a l’escalada esportiva: l’instint de superació i lluita, conèixer-se a si mateixa, aprendre a guanyar i a perdre, experiències, el món professional de l’escalada, els viatges, les amistats…Tanmateix, ens explicarà com ha pogut compaginar aquesta passió amb la seva altre gran passió i professió que és la música.

Dijous 4 de maig

VIVÈNCIES

A càrrec de Jordi Pons Sanjinés

En Jordi Pons, pioner i precursor de l’alpinisme a Catalunya, ens delectarà amb una projecció autobiogràfica en forma d’imatges que recullen les millors ascensions realitzades en el decurs dels anys des de les primeres escalades estatals a les parets Nord dels Alps (Cerví, Eiger, Grans Jorasses) fins aconseguir el cim verge de l’Annapurna Est de 8.026 metres d’altitud, conquesta amb la que s’inicia una etapa inèdita fins llavors a casa nostra.

JA HO SABEU, ANEU MARCANT I RESERVANT A LA VOSTRE AGENDA AQUESTS TRES DIES !!!

Cartell 32a Setmana de Muntanyisme de Badalona 2017

Organitzador: AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA BUFALÀ

Preu: GRATUÏT