Actes

24 abril 2018 - 26 abril 2018

33ena SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

Seguint amb el nostre compromís amb els amants de la muntanya, tornem un any més amb la SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA. Enguany arriba a la 33ena edició, consolidant, així,  la maduresa d’aquest esdeveniment que apropa a la ciutat de Badalona la passió que representa tot el que envolta la natura.

Com a entitat, ens sentim molt orgullosos a comprovar que ens seguiu acompanyant per a fer més llarg aquest camí tan engrescador.

Us presentem novament un magnífic programa que comptarà amb Oscar Cadiach,  Sílvia Vidal i Arkaitz Yurrita.

Acompanyem-los !

Entrada GRATUÏTA

Sorteig de material de muntanya després de cada projecció !

Dimarts 24 d’abril

ESCALANT LA CUA DEL DRAC

El Broad Peak 8.047m Karakorum Pakistan

A Càrrec d’Oscar Cadiach

Un dels dos alpinistes catalans que han aconseguit conquerir els 14 vuit-mils ens presenta l’ascensió al Broad Peak de 8.047 metres, darrer cim que l’ha ajudat a tancar aquesta gran gesta, un gran colofó a tota una dilatada trajectòria, tant extensa com fructífera, que de ben segur ens encisarà.

Dimecres 25 d’abril

UN PAS MÉS

A càrrec de Sílvia Vidal

“Un pas més”  és com Sílvia Vidal va batejar l’obertura que va realitzar a Alaska l’estiu passat. Es tracta d’un avanç en la trajectòria i determinació d’una de les escaladores de gran paret més destacables del món.

Fidel al seu estil i després de 17 dies a la paret va obrir aquesta via al pic Xanadú   totalment en solitari sense cap ajuda externa, sense radio, sense telèfon…

 

Dijous 26 d’abril

AL OTRO LADO DE LA CUERDA

A càrrec d’Arkaitz Yurrita

Arkaitz significa “roca” en Euskera. Aquest és el nom del nostre protagonista: escalador i aperturista que treballa com a guia d’alta muntanya.

El documental impactant, que ens presenta, neix d’una proposta compartida amb els seus amics, tots grans escaladors amb un estil en comú, i que té com a objectiu filmar les grans parets del Pirineu. A més a més, tracta sobre l’ètica, els valors i la naturalesa de l’escalada.

Lloc: Teatre Principal de Badalona - C/ Francesc Layret, 41 - Badalona

Horari: 20:30 h

Organitzador: AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA BUFALÀ

Preu: GRATUÏT