Actes

13 maig 2019 - 15 maig 2019

34ena SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA

Consolidada com una de les cites obligatòries per als amants de la muntanya, la SETMANA DE MUNTANYISME DE BADALONA torna un any més obrint de nou les seves portes per a rebre aquesta glopada d’aire fresc que novament diferents convidats ens oferiran per a tornar a gaudir d’aquesta passió sense límits que l’aventura i la natura ens ofereixen.

L’emoció, el risc, la superació i els sentiments de tots els nostres acompanyants d’aquesta edició ens deixaran novament una gran empremta que quedarà gravada sense cap dubte, no tan sols en la trajectòria d’aquest certamen, sinó també en cadascú de nosaltres.

Des de l’organització d’aquest esdeveniment volem que ens acompanyeu com en altres ocasions per a gaudir junts d’uns dies que de ben segur ens faran oblidar la rutina quotidiana i posaran segurament nous objectius en el nostre futur més immediat.

Us esperem !

Dilluns 13 de maig

SIN LÍMITES 

A càrrec de Patxi Usobiaga

En Patxi Usobiaga ens convida a conèixer la vida d’un escalador professional, un campió del món, de com de la nit al dia la seva carrera esportiva s’acaba i comença una nova vida. Accepta el seu canvi i segueix endavant fins trobar-se un altre cop amb l’escalada.

Avui en dia escala, entrena, fa surf, és entrenador d’escaladors i d’escaladores, equipa competicions…

En vols saber més i motivar-te amb ell en persona ?

Dimarts 14 de maig

JUGANDO A ESCALAR

A càrrec de Maria Benach, Lluc Macià, Alberto Ginés i en Dani Salas de la productora Documalia.

De la mateixa manera que l’escriptora Enid Blyton narrava les aventures de “Los Cinco” , el projecte de Documalia Produccions “Jugando a escalar” pretén narrar l’aventura diària d’un grup de 5 joves escaladors i escaladores que han de compaginar estudis  i la vida quotidiana.

“Jugando a escalar”  anirà més enllà del grau de les vies d’escalades o les competicions. Ens aportarà emocions, inquietuds, reflexions i experiències derivades de l’entorn personal de cada protagonista.

Dimecres 15 de maig

LAS 7 CUMBRES

A càrrec de Rosa Fernández .

L’asturiana Rosa Fernández, que combina la seva activitat alpinística amb projectes solidaris, ens mostrarà com amb la seva constància, perseverança i tenacitat va aconseguir ser la primera dona espanyola a assolir el cim més alt de cadascun dels continents: l’Everest de 8.868 metres a l’Àsia, l’Aconcagua de 6.959 metres a Sud-Amèrica, el McKinley  de 6.194 metres a Nord-Amèrica, la Piràmide de Carstenz de 5.030 metres a Oceania, l’Elbrús de 5.642 metres a Europa, el Vinson de 4.897 metres a l’Antàrtida i el Kilimanjaro de 5.895 metres a l’Àfrica.

Lloc: Teatre Principal de Badalona - C/ Francesc Layret, 41 - BADALONA

Horari: 20:30 h

Organitzador: AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA BUFALÀ

Preu: GRATUÏT