Actes

21 juliol 2018 - 22 juliol 2018

8a CAMINADA NOCTURNA per la Serralada de Marina

INSCRIPCIÓ IMPRESCINDIBLE

Aquest 2018 tornem a realitzar  la CAMINADA NOCTURNA a través del Parc Natural de la Serralada de Marina.

Volem que els nostres sentits gaudeixin amb els sons i les imatges que aquesta serralada ens ofereix amb una perspectiva diferent com és la nit amb lluna plena caminant plàcidament i amb harmonia en aquest meravellós  entorn  natural.

No es tracta d’una cursa ni d’una competició, tampoc hi ha cap mena de senyalitzacions ni punts d’avituallament que molt sovint ajuden a embrutar l’entorn i a crear més residus, simplement és una caminada col.lectiva amb la qual cerquem noves experiències tot fruint d’una bona companyia i en la que cadascú portarà els  líquids i menjar que  necessitarà alhora que es farà responsable de no deixar cap rastre que embruti o faci malbé la nostra estimada serralada, fent així que aquesta caminada sigui sostenible i responsable amb el medi ambient.

 Si t’animes i vols provar aquesta nova experiència vine amb nosaltres.

ITINERARI 8a CAMINADA NOCTURNA PER LA SERRALADA DE MARINA

  • Centre Sociosanitari El Carme – Ca n’ Alemany – Camí de Sant Jeroni –Ermita de Sant Climent – Coll de les ermites – Mirador a l’entrada del Poblat ibèric – Torre de guaita – Volta al Puig Castellar – Coll de les ermites – Carrer Camí vell de Montcada – Collet de la Vallensana – Serra de Can Mas – Carrer del Monestir – Riera de Canyet – Bufalà  (Agrupació Excursionista Bufalà ) on ens esperarà un bon refrigeri per a recuperar les forces i comentar la caminada.

CONSELLS MOLT IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE 

  • Portar un calçat apropiat per a caminar per la muntanya .
  • Portar frontal, llanterna o similar.
  • Portar cantimplora amb aigua o similar.

POTS FER LA TEVA INSCRIPCIÓ AQUÍ : https://goo.gl/forms/P0orclPQru6JbhIJ3

-NOTA IMPORTANT-

L’Agrupació Excursionista Bufalà i els coordinadors de la caminada no es fan responsables, en cap cas, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys que puguin patir de manera directa o indirecta les persones que hi participin. La seva tasca no és de guiatge ni de monitoratge.

El recorregut podrà ser modificat en funció del nivell o del nombre de participants, així com en cas de mal temps o davant de qualsevol incidència que pugui comportar un perill, segons el criteri dels coordinadors de la caminada.

Preu: GRATUÏT