Actes

18 setembre 2022

Caminada a la Façana Litoral Nord

BARNATRESC

Període de vigència establert:
Versió Presencial: 18 de setembre

Versió Virtual: del 19 de setembre al 2 d’octubre

Fitxa Tècnica
Lloc de sortida: Estació Rodalies Montgat Sud R-1
Lloc d’arribada: Parc de Diagonal Mar. (Metro L4 est. El Maresme/Fòrum).
Hora de sortida: de les 9.00 a les 9.30h. (Atenció canvi d’horari de sortida)
Control de pas: Jardins del ptg. Mar d’Alboran de Badalona de les 10.00 a les 12.00 h
(El control de pas es tancarà quan hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.)
Hora límit d’arribada: 13:00 hores.
(El punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.)
Distancia aproximada: 10,000 km.
Durada aproximada: 3.00 h.
Desnivells: inapreciables.
Itinerari: Estació Montgat Sud (1), pas soterrani sota les vies del tren, esplana amb el punt de sortida. Platja de Cala Taps, platja del Manresà, platja de la Barca Maria (2)(barca Maria), platja del Cristall (3)(mirador del Pont de Ferro), platja de la Botifarreta, Club Nàutic Bétulo, platja dels Pescadors (4) (barques), Club Nàutic Badalona, platja de l’Estació, platja del Pont de Petroli, (5) pont del Petroli, port de Badalona, c. Eduard Maristany, ptg Mar d’Alboran (control de pas i avituallament), pg. Mare Nostrum, platja del Litoral, (6) parc del Litoral, riu Besòs, delta del riu Besòs, (7) pg. dels Peixos, parc del Fòrum (8), parc del Camp de la Bota, pl. Willy Brandt, pg. García Fària i parc de Diagonal Mar (9).

CARNET BARNATRESC
– Les persones que no tinguin carnet o que l’hagin perdut, robat, etc. prèviament a la inscripció l’han de demanar per internet.
– Per tenir accés al formulari per sol·licitar el carnet CLICAR AQUÍ.
– Per correu electrònic es rebrà un arxiu .pdf en el qual hi ha una representació del carnet Barnatresc, cal imprimir (tantes vegades com es vulgui) aquesta representació.
– Cal tenir en compte que ara ja podem llegir el carnet en la pantalla del mòbil, es recomana usar alguna de les aplicacions que hi ha a internet per introduir el carnet al mòbil i així es podrà llegir millor.
– També es recomana que fins que no es tingui la certesa de que el vostre carnet el podem llegir al mòbil porteu el carnet físic, ja sigui de plàstic o de paper.
– Per a més informació consultar l’apartat “carnet Barnatresc” del web: www.euro-senders.com/barnatresc
– Al punt de sortida no es faran ni es donaran carnets del Barnatresc.

GUIA

Podeu obtenir el fulletó i la descripció detallada de l’itinerari CLICANT AQUÍ

BARNATRESC CURIÓS

Aquesta activitat, dins el context de la caminada del dia, pretén ampliar el contingut cultural i cívic de les caminades.
Per participar en aquesta activitat cal fer una inscripció prèvia. L’activitat s’iniciarà a les 9,00 h. Per a més informació CLICAR AQUÍ.

Accés al punt de sortida (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Mapa (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

Perfil de desnivells (cliqueu sobre la imatge per ampliar-la)

 

Track Caminada a la Façana Litoral Nord

Si CLIQUEU AQUÍ, en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a “descargas” del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s’obre us prosa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l’obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

Avituallament
En el punt de sortida solament hi haurà el control de sortida (lectors)
En el punt d’arribada hi haurà serveis mèdics, WC, aigua i megafonia.
En el punt de control hi haurà, aigua, WC i avituallaments.
Això no obstant tots/es els/les caminadors/es han de preveure de portar l’alimentació i la beguda que els puguin caldre.

RESIDUS = ZERO
L’organització del Barnatresc vol continuar contribuint a la campanya de reducció/eliminació de residus i més concretament dels envasos de plàstic usats en el subministranet de l’aigua que es dona les caminades.
És per això que tant als punts d’avituallament com a l’arribada l’aigua se subministra en dispensadors i amb gots de matèria compostable.

Tot seguint en l’objectiu de RESIDUS = ZERO a partir de la caminada del proper mes de gener sols se subministrarà l’aigua a les persones que portin un envàs propi (got, cantimplora, etc.)

Participació
Per validar la caminada caldrà fer tres lectures del codi de barres del carnet Barnatresc (sortida-control-arribada)
També cal recordar que la realització d’aquestes activitats s’efectua per compte i risc dels participants; que cal disposar d’una pòlissa d’assegurança adecuada i respectar en tot moment les normes del Prosicat.
No es facilitarà documentació escrita als participants en el punt de sortida, els participants es poden baixar d’aquest web tota la informació que necessitin.

Equip Escombra
L’equip escombra procedirà a retirar la senyalització a partir del moment que es tanqui el punt de sortida.
En el control i en ell punt d’arribada es tancarà a l’hora establerta o en el moment que hi arribi l’equip escombra, encara que sigui abans de l’hora límit establerta.

 

Senyalització del Barnatresc
Per tractar-se d’una caminada del calendari Barnatresc, la senyalització serà la habitual d’aquesta activitat, és a dir, serà a base de fletxes de plàstic.

Informació
L’Ajuntament de Barcelona, l’Associació d’Entitats Excursionistes del Barcelonès i l’Agrupació Excursionista Bufalà no es fan responsables en cap aspecte dels danys i/o perjudicis que els/les participants es puguin causar a si mateixos i/o a terceres persones.
La direcció de la caminada podrà no autoritzar la participació a aquelles persones que el seu equipament i/o que les seves condicions físiques no responguin, segons el seu criteri, als mínims que la caminada requereix.

Barnatresc Virtual: del 19 de setembre al 2 d’octubre

Lloc de sortida: Estació Rodalies Montgat Sud R-1
Lloc d’arribada: Parc de Diagonal Mar. (Metro L4 est. El Maresme/Fòrum).
Hora de sortida: de les 9.00 a les 9.30h.
Distancia aproximada: 10,000 km.
Durada aproximada: 3.00 h.
Desnivells: inapreciables.
Itinerari: Estació Montgat Sud (1), pas soterrani sota les vies del tren, esplana amb el punt de sortida. Platja de Cala Taps, platja del Manresà, platja de la Barca Maria (2)(barca Maria), platja del Cristall (3)(mirador del Pont de Ferro), platja de la Botifarreta, Club Nàutic Bétulo, platja dels Pescadors (4) (barques), Club Nàutic Badalona, platja de l’Estació, platja del Pont de Petroli, (5) pont del Petroli, port de Badalona, c. Eduard Maristany, ptg Mar d’Alboran (control de pas i avituallament), pg. Mare Nostrum, platja del Litoral, (6) parc del Litoral, riu Besòs, delta del riu Besòs, (7) pg. dels Peixos, pont sobre el port del Fòrum, parc del Fòrum (8), parc del Camp de la Bota, pl. Willy Brandt, pg. García Fària i parc de Diagonal Mar (9).

Track Caminada al Litoral Nord

Si CLIQUEU AQUÍ, en els dies que estigui accesible aquesta activitat, us podreu baixar a “descargas” del vostre ordinador un document en versió .rar (winRAR) que quan s’obre us proposa comprar el programa però no cal fer-ho.
Quan l’obriu trobadeu dues versions del track, la de la versió KML que per obrir-lo cal disposar del Google Earth i la versiò GPX, que no necessita cap programa específic per obrir-lo.

NOTA: Si es realitza aquesta caminada en la versió presencial i en la versió virtual sols comptarà com una participació als efectes del pin anual.

Preu: GRATUÏT