Actes

20 juliol 2014 - 26 juliol 2014

Estades Alps

Del 20 al 26 de juliol de 2014 es duran a terme les XVIII Estades als Alps per a joves de la FEEC, destinades a tots aquells joves entre 18 i 25 anys que disposin de llicència federativa. En aquesta edició, es visitaran dues regions del cor dels Suissa: El Valais i l’Oberland.
L’objectiu principal de les estades és fomentar les activitats alpines entre els joves així com la convivència, el treball en equip i la companyonia tot descobrint noves regions.
Per participar-hi s’hauran de complir els següents requisits:

  • Tenir entre 18 i 25 anys. En el moment de formalitzar la inscripció s’haurà de tenir els 18 anys complerts.
  • Disposar de la FEEC de l’any 2014, modalitat D.
  • Tenir coneixements dels nusos vuit, vuit resseguit, nus de baga plana i nus machard.
  • Dominar el IV grau de dificultat en escalada en roca.
  • Dominar la tècnica de progressió amb grampons i la utilització del piolet en pendents de 45/50 graus d’inclinació.
  • Haver realitzar un mínim de 4 ascensions a cims de més de 3.000 metres.
  • Haver realitzat un mínim de 2 ascensions de més de 2.500 metres a l’hivern.
  • Haver escalat un mínim de 3 vies en roca de dificultat de IV grau i tres llargs de corda.

montrosa2013Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits, aquestes places s’assignaran per or dre de recepció de la documentació, tanmateix si hi hagués més sol•licituds que places tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en estades de la FEEC, també és valorarà el currículum esportiu dels participants.

Els joves interessats en participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), enviar-ho per correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol•licituds serà el 6 de juliol de 2014.

Posteriorment la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 200€ i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada a casa aniran a càrrec de cada participant. Comptar aproximadament 50 € en desplaçaments.

El dimarts 15 de juliol a les 19 h. es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats. És molt important que hi assistiu.

Per més informació, contactar per correu electrònic a estades@feec.cat o per telèfon al 934.120.777 ext. 2.

 logo_estades_oktots_Página_2

Lloc: Suissa: El Valais i l’Oberland - -

Organitzador: FEEC

Data límit: 2014-07-06

Document: Sol.licitut d'inscripció (184.95 kb)