Actes

30 abril 2022

LLUM i LLIBERTAT – Projecció del documental

La nit del 30 de setembre al 1r d’octubre de 2019, més de 500 escaladores i escaladors d’arreu Catalunya van pujar a 131 agulles o cims de Montserrat. Van mantenir durant tota la nit 131 farells encesos  que simbolitzaven els 131 Presidents que la Generalitat de Catalunya ha tingut al llarg de la seva història, reivindicant el referèndum d’autodeterminació de 2017 a favor d’esdevenir una República Europea.

 

Gràcies a la col·laboració de centenars de fotògrafs, periodistes i videògrafs presents en l’acció, el director Àngel Leiro  va poder fer el documental Llum i Llibertat, produït per Artistes de la República i Igluu Studio. En aquest documental es relata en 55 minuts aquesta acció artística. El film compta amb premis i nominacions al Docs Barcelona, al Docs València i al Thessaloniki International Film Festival.

L’Agrupació Excursionista Bufalà va apadrinar l’agulla de l’Eco Occidental i un grup de membres de la nostra entitat va participar en aquesta acció reivindicativa.

L’acte també servirà per presentar la iniciativa “Via Pirinenca” que el 2 de juliol d’enguany omplirà novament de llum les muntanyes, aquest cop les del Pirineu. Aquesta acció es farà conjuntament amb l’entitat basca Gure Esku, l’Assemblea.cat i la FEEC.

No us ho podeu perdre !

Lloc: Agrupació Excursionista Bufalà - C/ Campoamor, 39 (Poliesportiu Bufalà) - BADALONA

Horari: 20 h

Organitzador: AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA BUFALÀ

Preu: GRATUÏT