Actes

2 juny 2013

NATURTRESC

SANTUARI DE CABRERA (Guilleries - Osona)

Itinerari lineal amb inici a la població de Cantonigròs, amb visita a l’espectacular santuari de Cabrera i final a la típica població de Pruit.

Característiques del recorregut

Té uns 14 km de longitud i el recorregut té uns desnivells moderats que no haurien de representar cap difucultud a les persones amb un mínim d’entrenament.

Reserva de plaça:

A partir del 27 de maig de les 15 a les 21 hores.

Telèfon: 616 672 1173

Sortida: Pl. Catalunya a les 7:30 hores

INSCRIPCIONS
– En els dies indicats a cada caminada, del dilluns al dijous de la setmana precedent a la sortida, i solament de les 17 a les 21 hores, s’ha de fer la pre-inscripció o reserva de plaça al tel.: 616 672 173 Posteriorment s’ha de confirmar la inscripció per mitjà de l’ingrés corresponent al c/c 2013 0702 64 0200652158 Caixa de Catalunya. 
– L’ingrés s’ha de fer, com a molt tard, el dijous anterior a la sortida i s’hi ha de fer constar el nom dels inscrits.
– Si en la data indicada no s’ha fet l’ingrés, es considerarà que la pre-inscripció queda anul·lada i, sense més avís, s’assignarà la plaça a altres pre-inscrits en reserva.
– Solament seran vàlides les places pre-inscrites i confirmades segons el procediment establert i en cap cas són transferibles.
– Les places són limitades a dos autocars. Sols es tornaran els diners de les anul·lacions que s’hagin pogut cobrir amb altres inscripcions.
– El fet de no presentar-se en el lloc i a l’hora de sortida implica la pèrdua de tots els drets i de tota possibilitat de reclamació.
– Import de la inscripció: 20€/persona/caminada (inclou autocar, servei tècnic, documentació i assegurança).

NOTES
– S’ha de portar roba adequada al lloc de l’excursió i al clima i calçat adequat per caminar per muntanya.
– La direcció de la caminada declina tota responsabilitat sobre els danys que es puguin produir els assistents pel no compliment de les normes establertes i/o de les indicacions que es puguin donar en el decurs de l’activitat i podrà no autoritzar la participació de les persones que el seu equipament o que les seves condicions físiques no es corresponguin als mínims que la caminada requereix. 
– La pluja o el maltemps no seran motiu per a suspendre la sortida, si cal hi haurà una activitat alternativa per la zona de l’excursió.
– Es necessari presentar-se en el punt de sortida dels autocars amb temps suficient per poder verificar la relació d’assistents.
– La sortida dels autocars s’efectuarà amb el màxim respecte a l’horari establert.

Lloc: - Pl.Catalunya - Barcelona

Horari: 7:30 hores

Organitzador: ASSOCIACIÓ D'ENTITATS EXCURSIONISTES DEL BARCELONÈS

Produeix: Agrupació Excursionista Bufalà

Preu: 20 euros