Actes

16 desembre 2018

Plantada de pessebre al PARC NATURAL DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I L’OBAC

Seguint la nostra tradició que ve des dels inicis de la nostra història, tornem aquest 2018 a fer la clàssica PLANTADA DE PESSEBRE, enguany anirem al PARC NATURAL DE SANT LLORENÇ DEL MUNT I L’OBAC el diumenge 16 d’aquest mes de desembre.

Farem una agradable caminada sortint des del Parc Audiovisual de Catalunya (a cavall entre Terrassa i Matadepera) en la que tot enllaçant corriols i senders arribarem a la carena de la Serra de les Pedritxes, carena que seguirem passant pels cims del Turó de Sant Joan (619m) i el Turó de l’Ós (675m) fins el Collet de l’Àliga, inici d’un tram de carena mes definit i rocós que ens portarà fins els miradors que coronen el Turó de les Pedritxes (791m). Continuarem passant per la panoràmica Moleta (770m) i desprès explorarem les curioses coves de Les Foradades, un conjunt de 12 concavitats obertes en la cinglera amb les galeries intercomunicades entre elles que fan un total de 80m de recorregut. Per tancar el cercle davallarem passant pel Pla de l’Alzina del Vent i resseguirem el Torrent de Can Bogunyà fent pas pel Pantà homònim.

A la tornada anirem al nostre local on farem una XOCOLATADA AMB XURROS !!!

PER A PARTICIPAR T’HAS D’INSCRIURE AL SEGÜENT ENLLAÇ  indicant si només participaràs a la plantada de pessebre, a la xocolatada o a totes dues activitats.

Distància:  8,98 km aprox.
Durada:  3 hores
Ascensió acumulada:  438 metres
Descens acumulat:  440 metres
Dificultat: Fàcil

 

ITINERARI EXTRET DE WIKILOC  de l’autor Aventura’t

Turó de les Pedritxes

Preu: GRATUÏT