Actes

16 desembre 2017

PLANTADA PESSEBRE 2017 a Montserrat amb autocar

Aquest any la clàssica sortida de la Plantada del Pessebre la farem a MONTSERRAT el DISSABTE 16 DE DESEMBRE, anirem amb autocar, pels socis i sòcies serà gratuït i per als qui no en són tindrà un cost de 10 € .

Tenint present que és una activitat gratuïta, tothom qui vulgui participar s’haurà d’inscriure.Les places s’aniran ocupant per rigorós ordre d’inscripció fins acabar les 50 places de l’autocar.

DESCRIPCIÓ :

Caminada circular que s’inicia en la finca de la Vinya Nova i acaba al mateix lloc. Es puja pel camí dels Francesos fins el coll del Muset i es continua fins al peu del Camell de Sant Jeroni on s’agafa el camí del Montgròs en direcció al coll de les Pinasses al peu de l’Albarda Castellana. Pujada a aquesta roca. Es continua pel camí nou de Sant Jeroni fins la cruïlla del camí del Pont. Baixada per aquest camí fins el coll de la Roca Mala .Tot seguit el camí segueix baixant pel costat del torrent del Pont entre el serrat de la Vinya Nova i el serrat dels Pollegons. Al final, al peu del Trió dels Pollegons s’agafa una petita drecera que porta a la Vinya Nova.

En tot moment es camina per corriols. Es puja durant quasi una hora i mitja. Després d’un petit trànsit per un camí ample es baixa per un altre corriol, estones pedregós, durant quasi bé dues hores. Cal tenir present que és una caminada llarga que exigeix anar ben calçat i amb aigua, ja que en cap moment es passa per una font. La pujada a l’Albarda Castellana és opcional i es pot evitar si no es vol fer una petita grimpada amb corda fixa.

Distància  8.415 metres
Durada  3 hores

Altura sortida  467 metres
Altura màxima  1.132 metres
Altura mínima  468 metres
Guany  664 metres
Ascensió acumulada  726 metres
Descens acumulat  726 metres
Desnivell màxim  664 metres

INSCRIPCIONS AL SEGÜENT ENLLAÇ :

https://goo.gl/forms/2aFpVAR5ahdsR9Gx1

Lloc: Poliesportiu Bufalà - -

Horari: 8.30 h

Organitzador: AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA BUFALÀ