Actes

28 setembre 2013 - 29 setembre 2013

Vols formar part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de la FEEC?

Els propers dies 28 i 29 de setembre tindran lloc a la Cerdanya les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya de la FEEC (CTEMC), un dels referents a nivell internacional en la formació de joves esquiadors de muntanya de competició.

El període de preinscripció restarà obert fins al proper 26 de setembre, data màxima per rebre la documentació. Per accedir a les proves de selecció els nous candidats hauran de complir i justificar els següents requisits:

– Posseir la llicència federativa FEEC de l’any 2013; i adjuntar fotocòpia.
– Tenir entre 14 i 21 anys complerts durant l’any 2013; i adjuntar fotocòpia del DNI.
– Historial esportiu.
– Fotografia actual en format carnet (paper i digitalitzada).
– Certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya. En cas de no presentar el document, declaració explícita de possessió d’aquest certificat.
– Per als menors de 18 anys cal autorització original materna, paterna o d’un tutor legal, especificant que l’esportista posseeix un certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya, en cas de no presentar el document original.

Tots els esportistes de “nou ingrés” que accedeixin a les proves hauran d’omplir el full d’inscripció amb tota la documentació necessària i fer un ingrés de 20 euros (en concepte CTEMC), indicant el nom de l’esportista. Posteriorment s’haurà d’enviar per correu ordinari el full d’inscripció complimentat juntament amb el comprovant del pagament a l’Àrea Tècnica de la FEEC (la Rambla, 41 pral. 08002 de Barcelona) fins al 26 de setembre.

Per altra banda, els esportistes membres del CTEMC durant la temporada 2012-2013 que vulguin continuar formant part del Centre hauran de lliurar el full d’inscripció actualitzat juntament amb l’autorització en cas de ser menors d’edat.

PROVES DE SELECCIÓ I CONTROL
Les proves físiques i psicotècniques específiques de selecció s’iniciaran el dia 28 de setembre a les 10 h del matí al Xalet de la UEC de la Molina. Es començarà amb una presentació del programa d’activitats a la qual és important assisteixin els pares dels menors d’edat i/o dels esportistes de nou accés. Els esportistes hauran de presentar l’original del DNI, de la targeta de la FEEC, juntament amb el resguard de l’ingrés (si encara no s’hagués enviat).

MATERIAL NECESSARI
El material individual necessari per a participar en aquestes proves serà l’habitual de muntanya: sabatilles esportives i/o calçat de muntanya, roba esportiva de muntanya, motxilla i recipient d’aigua, un parell de bastons d’esquí, monitor de freqüència cardíaca (pulsòmetre) i si en teniu material d’esquí de rodes per a ús propi personal.

Per a més informació referent a temes administratius us podeu posar en contacte al telèfon: 93 412 07 77 o enviar un mail a administraciotecnica@feec.cat. Per a temes relacionats amb el funcionament i realització de les proves us podeu posar en contacte al telèfon: 649 996 768 o enviar un mail a arnauanguera@hotmail.com a l’atenció d’Arnau Anguera.

Informació facilitada per Arnau Anguera (coordinador tècnic del CTEMC) 

Lloc: Cerdanya - -