21 novembre 2007

110 equips a la caminada per la serralada de Marina

El Centre Excursionista de Badalona va organitzar el passat diumenge dia 11 de novembre la 54ena edició de la Caminada de Regularitat per Muntanya, puntuable per la Copa Catalana de Marxes Tècniques Regulades 2007 de la FEEC. Tot un èxit de participació.

Una vegada més s?ha demostrat amb aquesta marxa, que ha comptat amb la participació de 110 equips inscrits, que les marxes tècniques tenen vida per a molt de temps, gràcies a l?alta participació i en especial la de varis equips infantils.
El recorregut, d?uns 16 km i amb gairebé 850 m. de desnivells acumulats, va transcòrrer per la Serralada de Marina.

La jornada va aixecar-se amb molt de sol que es va mantindre durant tota la marxa i amb un aire bastant fred, la temperatura a l?hora de sortida era de 7ºC amb un aire que feia que molts participants s?acostessin a la vora d?unes barbacoes enceses per escalfar-se.

L?itinerari tenia previst un punt en el qual el recorregut es dividia en dos, i els participants podien optar per fer l?itinerari curt ò be el llarg. En el curt hi varen participar 14 equips, mentre que la gran majoria van optar pel llarg. Marxa que va discòrrer primerament per la vessant del Vallès, que era la part obaga i desprès pel vessant del Maresme que era la part soleia.

A l?arribada els participants es van mostrar molt contents i satisfets, gràcies a la bona organització i un bon marcatge. La direcció de la prova tenia amb tot moment el control total de tots els punts de pas.

Els guanyadors de la marxa van ser:

1r Joan Muntadas i Isaac Muntadas (Grup Excta. Campdevànol)
2n Susana Xiol i David Cabré (Centre Excta.de Badalona)
3r Julian Camacho i Oriol Camacho (Centre Excta. de Catalunya)
4r Joan Viladrich i Josep Maria Costa (Club Centre Excta. d?Avinyó)

Entitats guanyadores:

1ª classificada (Club Centre Excta. Avinyó)
2a classificada (Centre Excta.de Badalona)
3a classificada (Foment Excta. de Barcelona)

Informació facilitada per Juli Mata / Comitè de Marxes FEEC

(13/11/07)