27 abril 2008

I ESTADES DE DESCENS DE BARRANCS de la FEEC

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitzarà les I Estades d’Estiu de Descens de Barrancs que tindran lloc a la serra de Guara (Alquézar, Osca) del 27 al 29 de juny de 2008. L’objectiu d’aquestes estades és potenciar l’activitat del descens de barrancs entre gent jove, gent que no coneix prou bé l’activitat o gent que vol obtenir més coneixements. Al mateix temps es pretén mostrar els descensos que es poden trobar a la zona escollida.

El cost de l’estada estarà subvencionat per la FEEC en règim de mitja pensió però el desplaçament anirà a càrrec de cada participant. En aquestes estades l’equip d’assessors desenvoluparà un programa d’acord a les exigències del terreny on es realitzarà l’activitat: diferents tallers de tècnica i descensos variats. En breu es concretaran i podran consultar al web de la FEEC.

Les inscripcions a les estades es poden formalitzar fins al dia 20 de juny. L?edat mínima per participar és de 14 anys i els menors de 18 hauran de presentar la corresponent autorització. Cal tenir la llicència esportiva de la FEEC modalitat C de l?any en curs i per formalitzar la inscripció cal adreçar a l?Àrea Tècnica de la FEEC la sol·licitud degudament complimentada per correu postal (Rambles 41 pral. 08002-Barcelona), fax (93 412 63 53), correu electrònic (dirtecnica@feec.cat) o personalment, amb la referència ?Estades de Descens de Barrancs?.

Els participants hauran de disposar del material necessari pel descens d?engorjats que consisteix en neoprè complet, arnès, bagues i mosquetons, casc obligatori, corda (almenys una cada dos persones), etc… Més informació a l’Àrea Tècnica de la FEEC: 93 412 07 77.