26 novembre 2009

El CTEEC convoca les proves de selecció pel 2010

Com cada any s’obre el termini de presentació d’inscripcions per formar part del Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC).

El CTEEC té com a objectiu primordial preparar esportistes d’alt nivell per a la competició, així com sensibilitzar als seus membres en l’adopció dels hàbits esportius, higiènics i dietètics de qualsevol esportista.

Els esportistes podran gaudir d’unes instal·lacions i d’uns entrenaments dirigits sense cap cost, amb l’esperança de que es formi un grup homogeni a nivell català. Per això comptem amb un equip directiu i tècnic format per vàries persones que intentaran transmetre la il·lusió i l’esforç posats per part de tots.

Les inscripcions per formar part del CTEEC és poden fer enviant el full d’inscripció a l’Àrea Tècnica de la FEEC abans de l’11 de desembre de 2009, per correu electrònic a l’adreça dirtecnica@feec.cat, per fax al número 93 412 63 53, o bé personalment a la seu de la FEEC, Rambla, 41 principal, de Barcelona.

La data de les proves de selecció per a la temporada 2010 és el 12 de desembre de 2009 a les 11:00 al rocòdrom del local La Panxa del Bou de Sabadell.

Informació facilitada per l’Àrea Tècnica de la FEEC