6 març 2014

Es convoquen les primeres estades d’esquí de muntanya per a joves

L’Àrea de Formació de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya ha organitzat les primeres estades d’esquí de muntanya, que tindran lloc del 12 al 16 d’abril a la Cerdanya. La intenció de les estades és agrupar a nois i noies d’entre 14 i 22 anys perquè practiquin l’esquí de muntanya acompanyats d’instructors perquè els orientin tècnicament.

Hi ha un màxim de 12 places disponibles i els joves interessats hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació que es requereix a la seu social de la FEEC (Rambla 41, pral. 08002 Barcelona), o enviar-ho per correu postal o correu electrònic a estades@feec.cat, abans del 30 de març.

Les estades volen servir, més enllà de formar els joves a nivell tècnic, per treballar els hàbits esportius i fomentar la convivència entre els participants. La setmana anterior a les estades es farà una sessió de presentació a la seu social de la FEEC perquè joves i tècnics es coneixin i poder parlar de la organització i altres temes d’interès relacionats.