11 març 2014

a esta disponible l’agenda d’activitats març-juny del Parc Natural de l’Alt Pirineu

El Parc Natural de l’Alt Pirineu ha editat el Programa d’Activitats del Parc pel mesos de març a juny de 2014. L’Agenda, que mostra una gran varietat d’activitats esportives, també recull activitats populars vinculades als recursos naturals del territori com fires o aplecs. Entre les activitats més destacades hi ha la celebració d’unes Jornades de Seguiment de la Biodiversitat i Voluntariat previstes per la segona quinzena d’abril.

El programa d’activitats pretén mostrar els valors patrimonials del territori així com potenciar la conservació i el coneixement del medi ambient. L’agenda mostra les activitats classificades per categories de colors i distribuïdes per mesos per facilitar la lectura a tots els usuaris. Per a totes les activitats, siguin gratuïtes o de pagament, cal una inscripció prèvia.