20 maig 2015

El Comitè d’Escalada Esportiva de la FEEC convoca un curs d’àrbitres de base de competicions

150516-Escalada-Esportiva_2a-prova-Copa-Catalana-Dificultat_Vilafranca-12

Vista la necessitat d’àrbitres per les competicions d’escalada, el Comitè d’Escalada Esportiva de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha organitzat un curs que s’impartirà entre el 14 i el 15 de novembre, a la seu del Club Muntanyenc de Sant Cugat per a les sessions teòriques, i durant les proves del calendari oficial de la FEEC per a la part pràctica.

El curs l’impartiran membres amb titulació i acreditació federativa i està enfocat a ser un curs de caràcter pràctic amb l’objectiu de capacitar els assistents per realitzar les tasques d’arbitratge en les competicions d’escalada en les diferents modalitats de dificultat, a vista i en bloc, fins al nivell de prova oficial de la FEEC.

El curs d’àrbitres de base de competicions va adreçat a persones que col·laboren o treballen habitualment amb el Comitè o a esportistes federats amb experiència, i les inscripcions es poden fer, fins el 10 de novembre, a través de l’Àrea Tècnica de la FEEC al 934 120 777 extensió 3, o enviant un correu electrònic a l’adreça area.tecnica@feec.cat.