16 octubre 2017

El refugi Certascan torna a integrar la xarxa de refugis guardats de la FEEC

El Comitè de Refugis de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) informa que el refugi Certascan, situat a la capçalera de la Vall de Cardós, al terme municipal de Lladorre, torna a formar part de la xarxa de refugis guardats de la Federació, després d’un llarg
període durant el qual hi ha hagut un procés judicial obert.
Finalment la justícia ha donat la raó a la Federació i per tant l’equipament torna a ser gestionat directament per la FEEC, des del passat 20 de setembre. Agustí Turón, amb una vasta experiència com ajudant de guarda al refugi Vallferrera, és el nou guarda del refugi Certascan, i
encara una nova temporada plena de reptes.
Ja podeu fer les vostres reserves al web de refugis de la FEEC i gaudir del refugi Certascan, situat en una de les raconades més boniques i salvatges del Pirineu Català, al cor del Parc Natural de l’Alt Pirineu.
El refugi Engorgs, fora de servei
D’altra banda, el mateix Comitè de Refugis també informa que el refugi Engorgs “Joaquim Folch i Girona”, situat al Pirineu Oriental, al terme municipal de Meranges (Cerdanya), es troba temporalment fora de servei. Recomanem als usuaris no pernoctar-hi ni fer-ne cap ús degut al seu mal estat, ja que pot suposar un perill per la seva seguretat.