19 desembre 2019

Vols formar part de la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva? I del CTEEC?

L’Àrea Tècnica de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) obre la convocatòria a les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Escalada de Catalunya (CTEEC) i a la Selecció Catalana d’Escalada Esportiva.

Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya (CTEEC)

El CTEEC de la FEEC té la missió de preparar esportistes joves del territori català per a les competicions internacionals, en les modalitats d’escalada esportiva i escalada en bloc. Els esportistes segueixen un programa d’entrenament planificat i orientat a obtenir el rendiment més òptim, en funció de les seves característiques (nivell tècnic i físic en el moment d’ingrés) i del calendari de competicions de cada temporada.

Aquest 2020, el CTEEC estarà format per un total de 16 esportistes aproximadament, en funció de la participació i el nivell dels i les aspirants a les proves d’accés. La intenció prioritària del CTEEC és tenir esportistes a totes les categories masculines i femenines. Entre tots els seleccionats es faran dos grups de vuit, un de caràcter més competitiu i l’altre de caràcter més formatiu, sense apartar-se de la competició.

Les inscripcions estan obertes fins al 8 de gener de 2020 i es poden formalitzar a través d’aquest enllaç. Les proves de selecció es duran a terme l’11 de gener de 2020 de 9:00 a 15:00 h a la Sala Golem d’Arenys de Munt i estan limitades a esportistes nascuts des del 2005 al 2010. Tots aquells i aquelles esportistes que vulguin formar part del CTEEC però no puguin assistir a les proves d’accés, cal que enviïn un correu electrònic a l’Ivan Terricabras, director del CTEEC, a cteec@feec.cat, amb còpia a joel.vila@feec.cat i exposin els seus motius.

Selecció Catalana d’Escalada Esportiva

Per a la propera temporada, la FEEC vol formar un equip de competició en categoria absoluta que la representi en les diferents competicions oficials i altres susceptibles de participar a nivell nacional o internacional.

Per fer l’equip, a part dels criteris de selecció caldrà formalitzar la inscripció abans al 8 de gener de 2020 a través d’aquest enllaç. Un cop l’esportista sigui preseleccionat caldrà que es presenti a una convocatòria prèvia que inclourà una entrevista. Aquesta convocatòria serà l’11 de gener de 2020 de 9:00 a 15:00 h, a la Sala Golem d’Arenys de Munt.