27 febrer 2021

XIIa edició dels concursos literari i fotogràfic dels ‘100 cims’

Un any més, i malgrat la situació de pandèmia que estem vivint, el Comitè dels “100 Cims” posa en marxa el concurs literari i el concurs fotogràfic “Fotocims”, que enguany arribaran a la dotzena edició.

Els concursos convocats són la part creativa del repte dels “100 Cims”. En el concurs literari, els participants poden descriure les impressions i vivències que han experimentat en les excursions a qualsevol dels 308 cims del llistat. Quant al concurs “Fotocims”, cal tenir en compte que les fotografies que seran admeses al concurs seran aquelles en les quals es pugui identificar algun dels “100 Cims” del llistat, ja sigui de lluny o de prop.

La dinàmica dels concursos serà la mateixa que en anys anteriors, però el termini de presentació dels treballs i les fotografies serà més llarg que en les altres edicions atès que la Trobada dels “100 Cims” està prevista per a la tardor a Alcanar.

Com a novetat per a l’any vinent, el Comitè està estudiant la possibilitat de convocar un concurs de vídeo on els federats puguin explicar l’ascensió a algun dels cims. En properes comunicacions s’ampliarà la informació al respecte.

Ja que la Trobada dels “100 Cims” no es va poder celebrar l’any passat degut a situació excepcional de la pandèmia, la d’aquest any aplegarà als federats que van completar el repte durant l’any 2019 i els que ho van fer el 2020.

BASES DEL CONCURS LITERARI

BASES DEL CONCURS “FOTOCIMS”