Actes

13 juliol 2019 - 14 juliol 2019

9a CAMINADA NOCTURNA per la SERRALADA DE MARINA

INSCRIPCIONS A LA CAMINADA NOCTURNA TANCADA, ja s’ha arribat al límit de persones possibles.

I ja són 9 anys que realitzem aquesta activitat tan especial i màgica per a molts de nosaltres i vosaltres.

L’ A.E.Bufalà torna a realitzar  la CAMINADA NOCTURNA a través del Parc Natural de la Serralada de Marina.

Volem gaudir amb els sons i les imatges que aquesta serralada ens ofereix amb una perspectiva diferent com és la nit amb lluna plena caminant plàcidament i amb harmonia en aquest meravellós  entorn  natural.

No es tracta d’una cursa ni d’una competició, tampoc hi ha cap mena de senyalitzacions ni punts d’avituallament que molt sovint ajuden a embrutar l’entorn i a crear més residus, simplement és una caminada col·lectiva amb la qual cerquem noves experiències tot fruint d’una bona companyia i en la que cadascú portarà els  líquids i menjar que  necessitarà alhora que es farà responsable de no deixar cap rastre que embruti o faci malbé la nostra estimada serralada, fent així que aquesta caminada sigui sostenible i responsable amb el medi ambient.

Aquest any per qüestions de permisos del Parc de la Serralada de Marina el nombre de participants d’aquesta caminada està restringit a 150 participants.  Per aquesta raó,  es portarà a terme un rigorós ordre d’inscripció.

  • RECORREGUT CIRCULAR: 10 km aprox.
  • DESNIVELL: +- 287m
  • DURADA DEL RECORREGUT: 3 h aprox.
  • INSCRIPCIÓ GRATUÏTA – IMPRESCINDIBLE FER-LA PER A PODER PARTICIPAR !!
  • DISSABTE 13 de juliol de 2019
  • HORA DE SORTIDA: 21:30 h
  • LLOC DE SORTIDA: Carrer Campoamor, 43  Poliesportiu Bufalà (A.E.Bufalà), Badalona

 ITINERARI 9a CAMINADA NOCTURNA PER LA SERRALADA DE MARINA

Bufalà (Agrupació Excursionista Bufalà) – Riera de Canyet – Carrer del Monestir – Serra de Can Mas – Collet de la Vallensana – Carrer Camí vell de Montcada – Coll de les ermites – Volta al Puig Castellar – Mirador a l’entrada del Poblat ibèric  – Coll de les ermites – Ermita de Sant Climent – Camí de Sant Jeroni – Ca l’ Alemany – Centre Sociosanitari El Carme – Bufalà  (Agrupació Excursionista Bufalà ) on ens esperarà un bon refrigeri per a recuperar les forces i comentar la caminada.

CONSELLS MOLT IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE 

  • Portar un calçat apropiat per a caminar per la muntanya .
  • Portar frontal, llanterna o similar.
  • Portar cantimplora amb aigua o similar.

-NOTA IMPORTAT-

L’Agrupació Excursionista Bufalà i els coordinadors de la caminada no es fan responsables, en cap cas, dels accidents que hi puguin haver ni dels danys que puguin patir de manera directa o indirecta les persones que hi participin. La seva tasca no és de guiatge ni de monitoratge.

El recorregut podrà ser modificat en funció del nivell o del nombre de participants, així com en cas de mal temps o davant de qualsevol incidència que pugui comportar un perill, segons el criteri dels coordinadors de la caminada.

 

Lloc: Poliesportiu de Bufalà - C/ Campoamor, 43 - BADALONA

Horari: 21:30 hores

Organitzador: AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA BUFALÀ

Preu: GRATUÏT