Actes

30 setembre 2019 - 1 octubre 2019

LLUM I LLIBERTAT 30 set. 1 d’octubre a MONTSERRAT

Atenció, nova data per a “Llum i llibertat”!

 

Després de valorar pros i contres, i de consultar-ho a totes les cordades, la nova data per a “Llum i llibertat” serà el capvespre del 30 de setembre fins a la sortida del sol de l’1 d’octubre, dia ben significatiu per a tots nosaltres. Us hi esperem!

Sopar a Sant Fruitós de Bages

«Llum i Llibertat» és un projecte impulsat per Artistes de la República, Assemblea Nacional Catalana de Manresa, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i el suport d’Òmnium Cultural que consisteix a il·luminar cent trenta-una agulles del massís de Montserrat, que recordaran els cent trenta-un presidents de la Generalitat de Catalunya, per reclamar la llibertat del nostre país.

L’acte es durà a terme des del capvespre del dia 10 fins a la matinada de l’11 de setembre i, mitjançant l’esforç col·lectiu d’il·luminar cent trenta-una agulles del massís de Montserrat, vol exemplificar la necessitat de cercar la unitat estratègica cap a un horitzó d’independència i llibertat que vagi més enllà dels interessos dels partits.

l’Agrupació Excursionista Bufalà s’ha adherit al projecte “Llum i Llibertat” . Tres persones faran bivac tota la nit al cim de l’agulla ECO OCCIDENTAL en la Regió d’Ecos de 1.200 metres d’altitud , aquesta agulla és en representació del 124è President de la Generalitat
Josep Irla i Bosch 1940-1954.

Dins el projecte Llum i Llibertat, i per a tothom qui vulgui admirar l’encesa dels farells a les agulles de Montserrat i acompanyar els escaladors des de fora del massís, s’habilitarà el camp de futbol del Bruc (on hi ha la piscina municipal), des d’on es podrà contemplar de manera privilegiada el desenvolupament de l’acte.

Dimarts, 10 de setembre de 2019

Horaris:
19.00 hores. Convocatòria.
19.30 hores. Acte central de presentació del projecte.
20.30 hores. Encesa dels farells.
21.00 hores. Sopar a càrrec dels voluntaris del Grup Cavall Bernat.

El preu de la inscripció al sopar són 10 €, i podeu fer les inscripcions a l’enllaç http://inscripcions.feec.cat/index.php?arxiu=fitxa_esdeveniment&id_esdeveniment=763

Lloc: MONTSERRAT - -