Actes

14 abril 2013

CAMINADA DEL BESÒS AL LLOBREGAT

HI HA TRES OPCIONS:

1) Itinerari llarg (29,5 km aprox.).- Comprèn tot el recorregut entre Montcada i Reixac i Molins de Rei ; serà obligatori efectuar, com a mínim, una parada amb 30 minuts de descans al control de pas i avituallament situat al Baixador de Vallvidrera.

2) Itinerari mitjà (17 km aprox.).- És el primer tram de la caminada comprès entre Montcada i Reixac i el Baixador de Vallvidrera. Fer aquest recorregut ja dóna dret a optar al pin corresponent al final de la temporada.

3) Itinerari curt (12 km aprox.).- Es tracta del segon tram de la caminada comprès entre el Baixador de Vallvidrera i Molins de Rei. Fer aquest recorregut ja dóna dret a optar al pin corresponent al final de la temporada.

Notes:
– No hi ha inscripció prèvia per a la participació a la caminada, solament cal presentar-se al punt de sortida a l’hora establerta per a cada itinerari.
– En el moment de la sortida es donarà la documentació necessària i adient per a poder realitzar la caminada sense dificultats tècniques.
– La realització de qualsevol dels tres itineraris dóna dret a optar al pin corresponent al final de la temporada.

FITXA TÈCNICA DELS TRES ITINERARIS

Itinerari llarg

Lloc de sortida: Montcada i Reixac (pl. Lluís Companys)
Hora de sortida: 08:00 h en punt
Lloc d’arribada: Molins de Rei (pl. de la Creu)
Hora d’arribada: de les 11:00 a les 16:00 hores
Distància: 29,5 km aprox.
Durada aproximada: 8 h
Controls i avituallament: Portell de Valldaura (8:30-11:00 h), Baixador de Vallvidrera (9:30-13:30 h (*) i Santa Creu d’Olorda (10:00-15:00 h).

Atenció: El control del Baixador de Vallvidrera es tancarà, per als que facin aquest itinerari, a les 13:30 hores. Qui hi arribi més tard no podrà continuar a la caminada.

Recorregut previst:
Montcada i Reixac (pl. Lluís Companys), cementiri de Montcada, coll de Montcada, pont Autopista A-18, can Catà, portell de Valldaura (control), turó de Valldaura, Pas del Rei, turó del Maltall, Vista Rica, coll de l’Erola, coll de la Vinyassa, font d’en Canet, escola Xiprer, Centre d’Informació del Parc de Collserola, Vila Joana, Baixador de Vallvidrera (control), collet de can Sauró, turons de can Pasqual, turó de can Serra, Santa Creu d’Olorda (control), can Ribes, Castellciuró i Molins de Rei (pl. de la Creu).

Itinerari mitjà:

Lloc de sortida: Montcada i Reixac (pl. Lluís Companys)
Hora de sortida: 08:00 h en punt
Lloc d’arribada: Baixador de Vallvidrera
Hora d’arribada: de les 11 a les 14 hores
Distància: 17 km aprox.
Durada aproximada: 4:30 h
Control i avituallament: Portell de Valldaura (8:30 -11:00 h).

Recorregut previst:
Montcada i Reixac (pl. Lluís Companys), cementiri de Montcada, coll de Montcada, pont Autopista A-18, can Catà, portell de Valldaura (control), turó de Valldaura, Pas del Rei, turó del Maltall, Vista Rica, coll de l’Erola, coll de la Vinyassa, font d’en Canet, escola Xiprer, Centre d’Informació del Parc de Collserola, Vila Joana i Baixador de Vallvidrera.

Itinerari curt

Lloc de sortida: Baixador de Vallvidrera
Hora de sortida: 10:00 h en punt
Lloc d’arribada: Molins de Rei
Hora d’arribada: de les 11:00 a les 16:00 hores
Distància: 12 km aprox.
Durada aproximada: 3 h
Control i avituallament: Santa Creu d’Olorda (10:00-15:00 h).

Recorregut previst:
Baixador de Vallvidrera, collet de can Sauró, turons de can Pasqual, turó de can Serra, Santa Creu d’Olorda (control), can Ribes, Castellciuró i Molins de Rei (pl. de la Creu).

Lloc: Baixador de Vallvidrera - - Barcelona

Horari: 8 am

Organitzador: Associació d'Entitats Excursionistes del Barcelonès

Produeix: Associació Excursionista d'Etnografia i Folklore