Actes

25 abril 2013

XERRADA informativa de SOM ENERGIA

La primera cooperativa de consum elèctric d'energia verda

El proper dijous 25 d’abril a les 20h  l’Agrupació Exc. Bufalà junt amb la cooperativa d’energia verda Som Energia, organitzem una xerrada informativa sobre el consum d’energies renovables la qual comptarà amb membres d’aquesta cooperativa com a ponents i es durà a terme al local de l’A.E.Bufalà .

L’objectiu de Som Energia és ser una cooperativa sense ànim de lucre que reuneixi a milers de persones amb el desig de canviar el model energètic actual i treballar junts per assolir un model 100% renovable.

Som Energia diu que la nostra societat és consumidora principalment de fonts energètiques de base mineral, que podríem continuar consumint aquesta energia, però que sobretot per quatre raons aquesta energia s’haurà de crear localment a partir de fonts renovables:1. Perquè s’ha arribat al Peak Oil, s’acaba el petroli accessible a bon preu.
 2. Per Seguretat energètica,  massa dependència exterior de zones     conflictives.
 3. Pels efectes sobre el Canvi climàtic que provoca l’ús de combustibles fòssils.
 4. Per afavorir la Producció descentralitzada i l’Economia local.

Des de l’A.E.Bufalà com que som conscients de la necessitat d’un canvi del model energètic, us convidem a que feu el salt cap a les energies netes  i renovables  per tal de preservar el nostre entorn i el nostre planeta.

Lloc: Agrupació Excursionista Bufalà - Campoamor, s/n (Poliesportiu Bufalà) - Badalona

Horari: 20h

Organitzador: Agrupació Exc.Bufalà i Som Energia

Produeix: SOM ENERGIA