Actes

20 abril 2013 - 21 abril 2013

JORNADES PER A JOVES ALPINISTES A LA VALL FOSCA

Alpinisme, Dona i esports de muntanya

 Dins del Programa Dona i Esports de muntanya, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Club d’Esquí La Pobla de Segur SE coordinaran les Jornades per a dones alpinistes que es realitzaran els dies 20 i 21 d’abril al a la Vall Fosca (Pallars Jussà), en l’entorn del Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

Aquestes jornades les coordinaran dues dones que sumen una llarga experiència en el món alpinístic: Genciana Meneses i Ester Sabadell. Dues alpinistes, però sobretot dues amigues que volen compartir un cap de setmana amb altres noies que tenen la mateixa passió per la muntanya. La Genciana i l’Ester es van conèixer fa més de 15 anys en el sí d’una entitat excursionista i des de llavors juntes han passat fred, gana i patiments, però sobretot les uneix la il·lusió per compartir allò que les omple.

Durant aquest cap de setmana ambdues intercanviaran experiències i faran activitat amb totes aquelles dones alpinistes que vulguin participar-hi. L’ànima del programa és que les noies puguin trobar-se, realitzar activitat de muntanya, compartir experiències i crear un equip per realitzar la pràctica que tant els agrada, en aquest cas l’alpinisme.

Animem a totes les dones alpinistes a compartir emocions durant aquestes Jornades que s’ubicaran al refugi de Colomina, gestionat per la FEEC. Les que hi vulguin participar podran inscriure’s enviant el full d’inscripció i el currículum de muntanya a donaiesport@feec.cat fins al 14 d’abril. L’únic requisit és que estiguin federades (modalitat C o superior) i siguin majors d’edat. El programa definitiu de les jornades, el material necessari a portar i possible informació complementaria es farà pública en breu. Per a més informació contactar amb la mateixa adreça de correu electrònic o per telèfon a la seu social de la FEEC (93 412 07 77 ext. 2).

El preu de la inscripció a les Jornades és de 20 euros (inclou el sopar de dissabte, la pernocta, l’esmorzar i el pícnic de diumenge). Hi ha un màxim de 40 places i les inscripcions es podran realitzar fins al 14 d’abril. Aquestes es faran per rigorós ordre de pagament i no es discriminarà pel currículum personal de muntanya.

Informació facilitada per l’Àrea Social de la FEEC

Lloc: Refugi Colomina - -

Data límit: 2013-04-14