Actes

21 novembre 2023 - 23 novembre 2023

MERCAT D’OCASIÓ DE MATERIAL DE MUNTANYA

DONA UNA 2a OPORTUNITAT AL MATERIAL DE MUNTANYA QUE JA NO UTILITZAS, fes-lo pel nostre planeta!

A l’Agrupació Excursionista Bufalà organitzem el MERCAT D’OCASIÓ DE MATERIAL DE MUNTANYA de 2a mà o nou.

Tens una motxilla, un paravent, un frontal, un arnès, uns pantalons, un forro polar, un piolet, uns grampons, unes botes… qualsevol material de muntanya que ja no fas servir?

Doncs nosaltres volem que no ho llencis a les escombraries, que no crees més residus amb aquest material que ja no utilitzes. Et proposem que li donis una segona oportunitat, o potser una tercera.

Nosaltres posem el nostre local, la logística i la difusió necessària  i tu poses la teva voluntat per tal de no contaminar més el nostre medi ambient.

Tu decideixes què faràs amb el material de muntanya que portis…. Si vols vendre’l posant-li un preu just o si prefereixes intercanviar-lo per un altre material que tu necessitis.

La nostra entitat no posa cap tant per cent ni comissió en el cas que vulguis vendre el material, aquesta activitat la fem sense cap ànim de lucre perquè a l’Agrupació Excursionisme Bufalà estem compromesos amb el medi ambient, amb les nostres muntanyes i per tant ens agrada tenir-ne cura. Tanmateix, creiem en els valors del col·lectiu de les persones que realitzem qualsevol esport de muntanya.

REGLAMENT:

El dipòsit del material es podrà fer el dimarts 21 de 19 a 21 h o el mateix dia del mercat, el dijous 23.

El material haurà d’estar etiquetat amb el nom de qui el vengui o intercanviï i amb el preu. Aquesta etiqueta podrà estar enganxada o amb una pinça de roba o amb un clip o amb el sistema que li vagi millor a la persona que el porti.

– En acabar el mercat cadascú qui hagi portat material haurà d’endur-se el que no hagi venut o intercanviat.

DIA del MERCAT: dijous 23 de novembre 2023

HORA: Obrirem portes a les 18:30 h perquè les persones que portin material el puguin preparar (penjar-lo en perxes, etc.)  i a les 19 h obrirem portes a tothom qui vulgui donar una ullada o adquirir qualsevol producte exposat.

NO PODEU PERDRE AQUESTA OPORTUNITAT!

R E C I C L E M   I   D O N E M  UNA  O MÉS  OPORTUNITATS  DE VIDA AL MATERIAL de MUNTANYA QUE JA NO UTILITZEM !

Lloc: AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA BUFALÀ - Carrer Campoamor, 39 - BADALONA

Horari: 19h

Preu: GRATUÏT