Actes

14 desembre 2014

PLANTADA DE PESSEBRE 2014

Riells del Fai-Sant Miquel del Fai-Turó de l'Ullar-Riells del Fai

Una any més la nostra entitat farà la tradicional PLANTADA DE PESSEBRE que enguany es farà al Vallès Oriental i més concretament als Cingles de Bertí.

PlànolRiellsdelFai_l'Ullar

 

 

 

Començarem a caminar a Riells del Fai    i pujarem a Sant Miquel del Fai tenint unes meravelloses vistes de les espectaculars caigudes d’aigua del Salt de Tenes que ens deixaran bocabadats, passarem pel Pas de la Foradada i el pont medieval del Rossinyol els quals foren construïts l’any 1592, després de creuar el pont enllaçarem amb el GR-5, seguint un camí estret que de primer puja fort, per situar-se per sobre del monestir, ara amb unes vistes molt més panoràmiques. El camí deixa de pujar, i més planerament va resseguint entre cingleres. Travessem a gual el torrent del Gat Menjat, i deixem a l’esquerra el camí costerut que mena a la masia de l’Onyo.

El sender de gran recorregut ens situa a la part alta de les costes d’en Batlles, a la tornada las resseguirem a menys alçada. Les Costes d’en Batlles, són les costes dels Cingles de Bertí a la vall del Torrent de Llòbrega. Correspon a la part baixa de la cinglera, reben aquest nom pel fet que pertanyien a la masia de Can Batlles. Acabem de sortir de la gorja que forma el Tenes, ara tindrem una àmplia panoràmica del Vallès, amb Riells als peus de la cinglera, i a l’esquerra el Turó de les Onze Hores, una estona després començarem a veure enfront nostre la masia de l’Ullar.

Després de passar per la masia de l’Ullar anirem al Turó de l’Ullar on plantarem el pessebre.

 

 

 

Lloc: Poliesportiu Bufalà - C/ Campoamor s/núm. - Badalona

Horari: 20:30 h

Organitzador: Agrupació Excursionista Bufalà

Preu: GRATUÏT