Actes

29 novembre 2015

RUTA DE LES ERMITES D’AMER

SORTIDA AMB AUTOCAR

L’any passat vàrem fer una sortida gratuïta pels socis i sòcies de l’entitat amb autocar, com que va anar molt bé aquest any seguint el mandat de l’assemblea general de socis i sòcies  tornem a repetir aquesta activitat que enguany serà LA RUTA DE LES ERMITES D’AMER.

Aquesta sortida es farà el diumenge 29 de novembre.

Tenint present que és una activitat gratuïta, tothom qui vulgui participar s’haurà d’inscriure al formulari que hem habilitat per a tal efecte, les places s’aniran ocupant per rigorós ordre d’inscripció fins acabar les 50 places de l’autocar, el 23 de novembre és l’últim dia d’inscripció pels socis/es, a partir d’aquest dia s’alliberaran les places vacants pels no socis/es que estiguin inscrits.

Les persones que no siguin sòcies podran participar si l’autocar no s’omple pagant 15 euros per plaça ,  podran  fer les inscripcions indicant que no són socis/es i restaran en llista d’espera, a partir del dimarts 24 de novembre se’ls hi comunicarà si poden venir a la sortida de la Ruta de les ermites d’Amer.

DESCRIPCIÓ :

Des de l’antiga estació de tren d’Amer, i entre boscos i camps de conreu, es visiten tres de les ermites més representatives del municipi: Santa Brígida, Santa Lena i Sant Roc. També es contempla el conjunt fortificat de la Torre de Rocasalva. Durant gran part del recorregut es poden apreciar vistes impressionants sobre la vall d’Amer i del Llémena així com la plana de la Selva i el Gironès.

Distància: 16,3km.
Desnivell: 419m.
Esforç i dificultat: baixa.
Temps aproximat: 4h 45m.

INSCRIPCIÓ

 

RutaErmitesAmer_Autocar_2015

Preu: socis/es : GRATUÏT No Socis/es: 15 euros