Actes

3 desembre 2015

MERCAT D’OCASIÓ DE MATERIAL DE MUNTANYA

A l’Agrupació Excursionista Bufalà tornem a muntar el MERCAT D’OCASIÓ DE MATERIAL DE MUNTANYA nou i de 2a mà.

Tens una motxilla, un frontal, un arnès, uns pantalons, un forro polar, un piolet, uns grampons, expressos… qualsevol material de muntanya que ja no fas servir ?

Doncs nosaltres volem que no el llencis a les escombraries, que no crees més residus amb aquest material que ja no utilitzes i et proposem que li donis una segona oportunitat, o potser una tercera.

Nosaltres t’ajudem posant el nostre local i tu poses la teva voluntat per tal de no contaminar més el nostre medi ambient.

Tu decideixes què faràs amb el material de muntanya que portis, si vols vendre’l posant-li un preu just o si prefereixes intercanviar-lo per un altre material que tu necessitis.

No posem cap comissió en cas de que vulguis vendre el material.

Aquesta activitat la fem sense cap ànim de lucre perquè  la gent de  l’Agrupació Excursionisme Bufalà  creiem en els valors de les persones que realitzem qualsevol esport de muntanya i perquè ens agrada tenir cura del nostre medi ambient i de les nostres muntanyes .

DIA :     Dijous 3 de desembre 2015

HORA: Obrirem portes a les 19h perquè les persones que portin material el puguin preparar (penjar-lo en perxes, posar preu…)  i a les 20h obrirem portes a tothom qui vulgui fer una ullada i/o  adquirir qualsevol producte exposat.

NO PODEU PERDRE AQUESTA OPORTUNITAT !!

R E C I C L E M   I   D O N E M  UNA  2a o 3a OPORTUNITAT DE VIDA AL MATERIAL de MUNTANYA QUE JA NO UTILITZEM  !!!

Lloc: Agrupació Excursionista Bufalà - C/ Campoamor s/núm. (Poliesportiu Bufalà) - Badalona

Horari: 20 h

Preu: Gratuït