15 octubre 2007

28è CAMPAMENT GENERAL DE MUNTANYA de la FEEC

Enguany el Centre de promoció d’Activitats de Muntanya, de Balaguer, fa 25 anys de la seva existència, i entre les moltes activitats que organitza per commemorar aquest fet, està l’organització del XXVIIIè Campament General de Muntanya, de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, que tindrà lloc els dies 27 i 28 d’octubre a la Font del Regué (MONTSEC DE RÚBIES – La Noguera)

Aquest Campament és farà a la vessant sud del Montsec de Rúbies, concretament a la Font del Regué. El Montsec de Rúbies forma part de la Serra del Montsec, dividida en tres sectors. El Montsec de Rúbies està situat al sector est amb una longitud de 15 km, i el cim més elevat és el Mira Pallars amb 1.687 metres.

A la vessant sud tenim un clima mediterrani continental amb pluges més aviat escasses amb una mitjana anual de 500 l/m2, repartides entre la tardor i la primavera.

Com podeu veure, l’indret té el seu encant, i és per això que des d’aquesta presentació, us animo a participar en aquest 28è Campamenmt General de Muntanya, que de ben segur, no en sortireu decebuts, ans tot el contrari, us encantarà.

PROGRAMA
Dissabte
27/10/2007
19 hores
Arribada i obertura del 28è Campament General de Muntanya

21 hores
Sopar

22 hores
Castanyada popular
Diumenge
28/10/2007
8 hores
Excursió al cim del Mira Pallars

9 hores
Sortida al poble abandonat de Rúbies

14 hores
Dinar

16 hores
Cloenda 28è C.G.M.

OBSERVACIONS

Per participar s’haurà d’estar en possessió de la tarja federativa (se’n faran de temporals per aquells que no la tinguin: 6 euros).
Dret d’acampada, castanyada, guiatge, etc. totalment gratuït.
Els cotxes, millor deixar-los a Santa Maria de Meià i pujar caminant per la pista de la ‘Cabroa’. Es pot arribar en cotxe, però en la zona d’acampada no es podrà deixar cap vehicle.
La pista que condueix al Campament, en teoria està en bones condicions sempre que no hagi plogut.
El CPAM oferirà a tots els assistents una castanyada popular i un aperitiu de cloenda.
Caldria avisar de la vostra participació als telèfons: Antoni Ricart 636 486 703 o Júlia Llobet 650 135 015.
Informació facilitada per Antoni Ricart President del C.P.A.M