23 juny 2009

XIII ESTADES D’ESTIU PER A JOVES ALPINISTES ALS ALPS

Del 18 al 25 de juliol la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitzarà les XIII Estades de Joves Alpinistes als Alps, que enguany tindran com a base la població de La Bérarde, al massís dels Écrins (França).

L’objectiu de les estades és la promoció de l’alpinisme entre els més joves. Per participar a l’activitat cal ser titular de la llicència federativa de la FEEC (modalitats D o E) i tenir entre 18 i 27 anys d’edat. Els participants rebran una subvenció per fer front a les despeses del viatge i de l’estada.

Els interessats hauran d’adreçar un currículum esportiu juntament amb la fitxa d’inscripció degudament complimentada a l’Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) per correu electrònic a la direcció ecam@feec.cat o bé personar-se directament a la seu de la FEEC (La Rambla, 41 principal, de Barcelona).
En qualsevol cas hauran de fer referència a “Estades de Joves Alpinistes als Alps”. El termini d’inscripció s’acabarà el proper divendres 10 de juliol.

Posteriorment, un cop acceptades les sol.licituds, el proper dimarts 14 de juliol es farà una reunió explicativa a les 20 h a la seu de la FEEC, amb la presència dels responsables de les Estades i els joves participants.