27 juliol 2009

II Estades d’Estiu de Descens de Barrancs de la FEEC

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya organitzarà les II Estades d’Estiu de Descens de Barrancs que tindran lloc a la vall de Benasc (Osca) del 26 al 28 d’agost de 2009.

L’objectiu d’aquestes estades és potenciar l’activitat del descens de barrancs entre gent jove, gent que no coneix prou bé l’activitat o gent que vol obtenir més coneixements. Al mateix temps es pretén mostrar els descensos que es poden trobar a la zona escollida.

El cost de l’estada estarà subvencionat per la FEEC en règim de mitja pensió però el desplaçament anirà a càrrec de cada participant. En aquestes estades l’equip d’assessors desenvoluparà un programa d’acord a les exigències del terreny on es realitzarà l’activitat: diferents tallers de tècnica i descensos variats.

Les inscripcions a les estades es poden formalitzar fins el dia 29 de juliol. L’edat mínima per participar és de 16 anys i els menors de 18 hauran de presentar la corresponent autorització. Cal tenir la llicència esportiva de la FEEC modalitat C de l’any en curs i per formalitzar la inscripció cal adreçar a l’ECAM la sol·licitud degudamet complimentada per correu electrònic a l’adreça ecam@feec.cat, per fax al núm. 93 412 63 53 o bé personalment a la seu de la FEEC (Rambla, 41 principal, de Barcelona) amb la referència “Estades de Descens de Barrancs”. Les inscripcions són limitades.

Els participants hauran de disposar del material necessari pel descens d’engorjats: neoprè complet, arnès, casc, bagues i mosquetons.

Informació facilitada per l’ECAM