7 setembre 2009

El CTCMC cerca nous talents per la SELECCIÓ CATALANA DE CURSES DE MUNTANYA

Un dels grans objectius dels centres de tecnificació de la FEEC és la detecció de nous talents, i aquest és el propòsit, entre d’altres, del Centre de Tecnificació de Curses de Muntanya de Catalunya (CTCMC) per tal de crear i treballar la cantera dels futurs membres de la Selecció Catalana de Curses de Muntanya.

Per aquest motiu, de cara a la tercera temporada d’extistència del CTCMC, els seus tècnics realitzaran un seguiment especial dels corredors i corredores d’entre 16 i 25 anys a les dues darreres curses del VII Circuit Català de Curses de Muntanya que tindran lloc durant el mes de novembre: la IV Cursa Montserrat Nord, organitzada pel Club Muntanyenc Monistrolenc (8 novembre), i la VII Cursa de Muntanya Castell de Burriac, del Grup de Muntanya Argentona, que se celebrarà el dia 22 novembre.

Aquestes curses serviran com a criteri de selecció pels tècnics de la FEEC per confeccionar la llista dels membres del CTCMC per la propera temporada, tot i que també es tindran en compte les curses realitzades durant tot l’any.

Els futurs membres tindran accés a

* Assessorament tècnic durant la temporada, amb un pla d?entrenament adequat per aconseguir els objectius esportius plantejats.
* Portaran un seguiment de la seva evolució dels seus entrenaments i dels seus paràmetres mèdics. Tot plegat, ens donarà un perfeccionament i millora considerable del seu rendiment.
* Concentracions i entrenaments específics a la muntanya.
* Indumentària i equipament.
* Inscripcions gratuïtes a les curses assenyalades per l’equip tècnic.

Els futurs membres hauran de:

* Assistir a les competicions i concentracions indicades.
* Portar la roba identificativa en concentracions i competicions.

Animeu-vos i participeu en crear un equip català de curses de muntanya ben fort!

Informació facilitada per l’Àrea Tècnica de la FEEC