7 setembre 2009

El CTEMC convoca les proves d’accés per la temporada 2009-10

El Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) obre el període de preinscripció per la propera temporada 2009-10. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el proper 30 de setembre.

Per accedir a les proves de selecció que tindran lloc els dies 3 i 4 d’octubre, els nous candidats hauran de complir i justificar els següents requisits:

* Posseir la llicència federativa FEEC amb habilitació FEDME de l’any 2009; i adjuntar fotocopia.
* Edat entre 14 i 21 anys complerts durant l’any 2009, nascuts de 1996 a 1989; i adjuntar fotocopia de DNI.
Historial esportiu.
* Fotografia actual en format carnet (paper i digitalitzada).
* Certificat mèdic d’aptitud física per a l’esquí de muntanya, en cas de no presentar el document, declaració explícita de possessió d’aquest certificat.
* Per a menors de 18 anys cal autorització original materna, paterna o de tutor legal, especificant que l’esportista posseeix un certificat mèdic d’aptitud física per l’esquí de muntanya, en cas de no presentar document original.

Els esportistes membres del CTEMC durant la temporada 2008-09 que vulguin continuar hauran de lliurar el full d’inscripció actualitzat juntament amb l’autorització en cas de ser menors d’edat.

Tots els esportistes de nou ingrés que accedeixin a les proves hauran d’omplir el full d’inscripció i fer un ingrés de 12 ? amb concepte CTEMC indicant el nom de l’esportista i posteriorment, enviar el comprovant del pagament a la secretaria del CTEMC a la FEEC (Rambla, 41 pral, 08002-Barcelona).