9 febrer 2010

Oberta la convocatòria de la Comissió d’Equipaments d’Escalada de la FEEC

Oberta la convocatòria de la Comissió d’Equipaments d’Escalada de la FEEC

Fins al 26 de març de 2010 es poden sol·licitar les subvencions per projectes de conservació, equipament o renovació de vies d’escalada a la Comissió d?Equipaments d’Escalada de la FEEC.

Els projectes hauran de ser presentats a la FEEC a través d?una entitat o club federat juntament amb el formulari de sol·licitud. Les subvencions s?adjudicaran seguint els criteris fixats al Reglament de la Comissió. Per més informació es pot consultar la normativa per a l’adjudicació de subvencions.

Posteriorment, el 15 d?abril la Comissió d?Equipaments d’Escalada decidirà quins projectes rebran subvenció, ho comunicarà als interessats i els hi farà el lliurament dels materials necessaris. Les tasques dels equipaments es faran durant l?any 2010 i caldrà presentar una petita memòria del projecte en el termini que va des del final de l?actuació fins a la data màxima del 15 de desembre del mateix any.