16 desembre 2010

ESTADES D’INICIACIÓ A L’ESCALADA I L’ALTA MUNTANYA HIVERNAL

La FEEC organitzarà del 27 al 30 de desembre de 2010 les “V Estades d’Iniciació a l’Escalada i l’Alta Muntanya Hivernal”, que se celebraran, sempre que les condicions de la neu siguin bones, a la serra del Cadí, i que tindran com a objectiu iniciar als joves participants en les tècniques de l’escalada i l’alpinisme hivernal. El termini d’inscripció s’acaba el proper 19 de desembre.

El cost de l’estada és de 25 euros. El desplaçament fins al lloc de l’activitat anirà a càrrec de cada participant.

La finalitat d’aquestes estades és donar als joves participants els coneixements necessaris per a una bona progressió en el terreny d’alta muntanya hivernal. Tanmateix, els participants hauran d’aportar uns coneixements bàsics d’escalada per a desenvolupar amb èxit les activitats programades.

Programa d’activitats a realitzar

Progressió per corredors
Progressió en terreny mixt
Orientació
Coneixement del medi
Participants i inscripcions

Podran participar-hi joves d’ambdós sexes, que acompleixin els següents requisits:

Tenir entre 16 i 20 anys d’edat. El menors de 18 anys hauran d’adjuntar un permís dels pares, amb fotocòpia del DNI dels mateixos.
Ser titular de la llicència esportiva de la FEEC (modalitat C o D) de l’any 2010.
Enviar la fitxa d’inscripció a l’Àrea Social de la FEEC, ja sigui per fax (93 412 63 53), correu electrònic a social@feec.cat o personalment (la Rambla, 41 pral. de Barcelona) amb la referència “Estades d’Iniciació a l’Escalada i l’Alta Muntanya Hivernal”.
El termini d’inscripció s’acaba el dia 19 de desembre de 2010.
Els participants estan obligats a seguir les directrius dels tècnics. Aquestes activitats es realitzaran exclusivament entre els admesos a les Estades i no podran participar-hi persones alienes.

Informació facilitada per l’Àrea Social i l’Àrea de Formació