10 juny 2011

XV ESTADES D’ESTIU PER A JOVES ALPINISTES DE LA FEEC

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) organitzarà del 16 al 23 de juliol les “XV Estades d’Estiu per a Joves Alpinistes de la FEEC”, que tindran lloc a la Bérarde, al massís dels Écrins, als Alps francesos.

L’objectiu de les estades és la promoció de l’alpinisme entre els més joves. Per participar a l’activitat cal ser titular de la llicència federativa de la FEEC (modalitats C2 o D) i tenir una edat compresa entre els 18 i els 27 anys. Els participants rebran una subvenció per fer front a les despeses del viatge i de l’estada.

Les persones interessades hauran d’adreçar la fitxa d’inscripció degudament complimentada a l’Àrea Social de la FEEC, per correu electrònic a l’adreça social@feec.cat o bé personalment a la seu de la FEEC (la Rambla, 41 principal, de Barcelona) amb la referència “XV Estades per a Joves Alpinistes”.

El termini d’inscripció s’acabarà el proper diumenge 19 de juny.

Posteriorment, un cop acceptades les sol·licituds, el proper dijous 30 de juny es farà una reunió explicativa a les 20 h a la seu de la FEEC, amb la presència dels responsables de les Estades i dels joves participants.

Informació facilitada per l’Àrea Social i l’Àrea de Formació de la FEEC