23 febrer 2012

Oberta la convocatòria de la Comissió d’Equipaments d’Escalada de la FEEC

Fins al 12 de març de 2012 es poden sol·licitar les subvencions per projectes de conservació, equipament o renovació de vies d’escalada a la Comissió d’Equipaments d’Escalada de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya.

Els projectes hauran de ser presentats a la FEEC a través d’una entitat o club federat, o un mínim de tres persones, també federades, que ho sol·licitin per mitjà d’un club o entitat, juntament amb el formulari de sol·licitud degudament complimentat. S’hauran d’enviar (fins al 12 de març) a l’adreça de correu electrònic administraciotecnica@feec.cat o bé personalment a les oficines de la FEEC (la Rambla 41 principal, de Barcelona).

Posteriorment, el 23 de març com a màxim la Comissió d’Equipaments d’Escalada decidirà quins projectes rebran subvenció, ho comunicarà als interessats i els hi farà el lliurament dels materials necessaris.

Les persones o entitats que hagin realitzat algun equipament subvencionat per la FEEC hauran de presentar una petita memòria del mateix en el termini que va des del final de l’actuació fins al 10 de desembre del mateix any (com a data màxima), a fi que la Comissió d’Equipaments pugui presentar la memòria de l’exercici abans de finalitzar l’any.