28 gener 2013

Convocades les proves d’accés per entrar al Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya

El proper diumenge 17 de febrer tindran lloc a Ripoll les proves de selecció per entrar a formar part del Centre de Tecnificació de Curses per Muntanya de Catalunya de la FEEC (CTCMC), el referent a casa nostra en la formació de joves corredors per muntanya de competició.

El període de preinscripció restarà obert fins al proper 14 de febrer, data màxima per rebre la documentació sol·licitada.

Per accedir a les proves de selecció els nous candidats hauran de complir i justificar els següents requisits:

– Posseir la llicència federativa FEEC de l’any 2013; i adjuntar fotocòpia.
– Tenir entre 15 i 21 anys complerts durant l’any 2013 (nascuts entre 1992 i 1998); i adjuntar fotocòpia del DNI (es valoraran peticions d’esportistes menors de 15 anys).
– Historial esportiu.
– Fotografia actual en format carnet (paper i digitalitzada).
– Certificat mèdic d’aptitud física per a les curses per muntanya. En cas de no presentar el document, declaració explícita de possessió d’aquest certificat.
– Per als menors de 18 anys cal autorització original materna, paterna o d’un tutor legal conforme l’esportista pot realitzar les proves.

Tots els esportistes que accedeixin a les proves hauran d’omplir el full d’inscripció amb tota la documentació necessària i s’haurà d’enviar per correu ordinari a l’Àrea Tècnica de la FEEC (la Rambla, 41 pral. 08002 de Barcelona) o a per correu electrònic a administraciotecnica@feec.cat fins al 14 de febrer.

Proves de selecció i control

Les proves físiques i psicotècniques específiques de selecció es realitzaran el diumenge 17 de gener a les 10 h del matí al pavelló esportiu de l’Avellaneda a Ripoll (carretera de Vic a Sant Joan de les Abadesses, davant la Fundació Soler Palau), seu del Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès. Es començarà amb una presentació del programa d’activitats i posteriorment es realitzaran les proves que s’allargaran fins entrada la tarda. Les proves específiques constaran d’una prova de potència de tronc inferior, una prova de velocitat i finalment una cursa vertical.

Material necessari

El material individual necessari per a participar en aquestes proves serà l’habitual de muntanya: sabatilles esportives i/o calçat de muntanya, roba esportiva de muntanya i monitor de freqüència cardíaca (pulsòmetre).

El dinar va a càrrec de cada esportista. Per a qui estigui interessat hi haurà la possibilitat de fer un menú econòmic (10 euros aproximadament).

Per a més informació referent a temes administratius us podeu posar en contacte al telèfon: 93 412 07 77 o enviar un mail a administraciotecnica@feec.cat. Per a temes relacionats amb el funcionament i realització de les proves podeu contactar via email a arnauanguera@hotmail.com a l’atenció d’Arnau Anguera.

Informació facilitada per l’Àrea Tècnica de la FEEC