12 abril 2013

JA TENIM NOVA JUNTA DIRECTIVA A L’A.E.BUFALÀ 2013

Ahir dijous 11 d’abril seguint el Calendari Electoral es va realitzar l’Assemblea extraordinària per tal de fer les votacions, si calien, de les possibles candidatures. Com que només va haver una sola candidatura es va proclamar guanyadora d’aquestes eleccions a Junta Directiva del 2013, Així que la nova Junta queda formada pels següents membres de la nostra entitat:

  • NEUS BORRAS…………….PRESIDENTA
  • XAVIER AYUSO……………VICEPRESIDENT
  • ÀNGELS GIMÉNEZ………..SECRETÀRIA
  • DOLORES SERRANO………TRESORERA
  • ALBERTO ROYO…………..VOCAL
  • ANTONIO CUSSÓ………….VOCAL
  • FRANCISCO J.RAMIS…….VOCAL
  • JOAN FERNÁNDEZ………..VOCAL

El conjunt de la nova Junta vol afrontar aquest repte amb moltes ilusions i moltes ganes de fer diferents activitats amb la complicitat i col.laboració de tothom qui vulgui engrescar-se dins del nostre teixit associatiu.