8 octubre 2013

Convocades les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya

S’obre la convocatòria per a participar en les proves d’accés al Centre de Tecnificació d’Alpinisme de Catalunya (CTAC), que se celebraran el 14 i 15 de desembre de 2013.

L’objectiu del CTAC és crear un equip de joves alpinistes d’alt nivell potenciant les seves qualitats físiques i motrius, donant formació sobre tècnica, tàctica i estratègia en les diferents disciplines de l’alpinisme modern i aportant coneixements i experiències úniques per a la formació integral dels alpinistes.

Les activitats bàsiques del CTAC se centren en una concentració mensual d’una durada aproximada d’un cap de setmana o varis dies aprofitant vacances o ponts, on es posen en pràctica els coneixements sobre escalada en roca, neu, gel, esquí,…

Els requisits mínims per a presentar-se a les proves són:

  • Llicència federativa FEEC de l’any 2013 (modalitat D o E).
  • Edat compresa entre els 18 i 26 anys (complerts durant l’any 2013).
  • Bona condició física general.
  • Grau mínim d’escalada esportiva consolidat, 6c.
  • Grau mínim d’escalada d’autoprotecció consolidat, 6a.
  • Mínima experiència en escalada en gel, neu i esquí.
  • Voluntat, compromís i disponibilitat per seguir el programa.

Per poder accedir a les proves s’ha de presentar el formulari adjunt, el currículum complimentat, una fotocòpia del DNI i de la llicència FEEC del 2013 (modalitat D o E) a administraciotecnica@feec.cat amb data límit el dimecres 11 de desembre de 2013.

Les proves constaran d’un test aeròbic, de força, una prova d’escalada esportiva i una d’escalada d’autoprotecció. El lloc de realització de les mateixes dependrà de les condicions meteorològiques i es comunicarà oportunament a aquells que finalment siguin acceptats.
Informació facilitada per l’Àrea Tècnica de la FEEC