8 octubre 2013

Neixen les I Estades d’activitat competitiva de la FEEC

De l’1 al 3 de novembre, la comarca del Berguedà acollirà les primeres estades d’activitat competitiva per a joves de la FEEC. Aquestes estades pretenen ser un punt de partida per als nois i noies entre 14 i 17 anys que vulguin introduir-se en el món de la competició.

Cada any la disciplina esportiva serà diferent, i en aquesta primera edició s’ha escollit les curses per muntanya. Seran tres dies on es tractaran temes com l’entrenament, la nutrició o el material, a càrrec de llicenciats en Activitat Física i de l’Esport (INEFC) i on cada dia contarem amb la visita d’esportistes d’alt nivell de la Selecció Catalana de Curses per Muntanya.

L’objectiu de les Estades és iniciar als joves a la competició, perquè sàpiguen com començar a entrenar i alimentar-se per tal d’evitar al màxim el risc de lesions. Els tècnics que els acompanyaran al llarg de les jornades els orientaran i els proporcionaran coneixements tècnics que els permetin començar a competir en curses per muntanya amb seguretat. A més, es vol fomentar la pràctica d’activitats de muntanya entre el grup de joves que hi participen i treballar valors de convivència entre ells.

Hi haurà un màxim de 12 places i no es realitzaran si no s’arriba als 8 inscrits. Aquestes places s’assignaran per ordre de recepció de la documentació. Tanmateix, si hi hagués més sol·licituds que places tindrien preferència aquells esportistes que no haguessin participat prèviament en altres estades de la FEEC.

Els joves interessats en participar-hi hauran d’entregar la sol·licitud d’inscripció, el currículum esportiu i la documentació adjunta que es requereix, a la seu social de la FEEC (Rambla, 41 Pral. 08002 Barcelona), a través de correu postal o per correu electrònic a estades@feec.cat. El termini de recepció de sol·licituds serà el 20 d’octubre de 2013.

Posteriorment, la FEEC comunicarà als esportistes acceptats com hauran de formalitzar la inscripció. La taxa d’inscripció serà de 100 € i cobrirà les despeses d’allotjament i les dietes. Els desplaçaments fins al lloc de trobada i el de tornada a casa aniran a càrrec de cada participant.

La setmana anterior es farà una sessió de presentació de les Estades a la seu social de la FEEC. Serà un moment de trobada entre els joves i els tècnics acompanyants, en el qual es detallarà el programa definitiu de les activitats que es realitzaran i es parlarà de l’organització logística, el material i altres temes d’interès relacionats.

Per a més informació, podeu contactar per correu electrònic amb estades@feec.cat o per telèfon al 93 412 07 77 (ext. 2).
Informació facilitada per l’Àrea de Formació de la FEEC