1 agost 2022

La FEEC convoca els ‘Juanjo Garra’ per a premiar les activitats alpinístiques destacades

La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) ha obert la convocatòria per a optar al “Premi Juanjo Garra” per a activitats d’alt nivell i expedicions realitzades entre l’1 de juliol de 2021 i el 30 de Juny de 2022.

Les bases de la subvenció i el formulari de sol·licitud els trobareu als documents adjunts a aquesta circular o bé al web de la FEEC.

Les sol·licituds es classificaran en les següents categories:

  1. Escalada en gel i drytooling
  2. Escalada en paret
  3. Alpinisme europeu
  4. Alpinisme extraeuropeu
  5. Altres activitats d’alt nivell

Les que siguin acceptades es publicaran i es podran consultar a la pàgina web de la FEEC per al coneixement de tothom.

Si l’activitat és subvencionada i la FEEC ho sol·licita, serà condició necessària per a cobrar la subvenció el lliurament d’un article de l’esmentada activitat degudament documentada i que podrà ser publicat a qualsevol dels mitjans de comunicació de la Federació. Així mateix, la FEEC podrà requerir una presentació amb suport audiovisual per a ser exposada a la festa anual de la Federació.

Amb l’objectiu de transmetre l’alt nivell en l’alpinisme a les generacions de nous esportistes, la FEEC podrà requerir que els premiats participin en alguna trobada amb els Centres de Tecnificació d’Alpinisme (CTAC) o Escalada (CTEEC).

D’acord amb les bases de la subvenció, les sol·licituds es podran presentar per correu electrònic, amb tots els documents en un sol correu, a miriam.gonzalez@feec.cat i adjuntdirtecnica@feec.cat fins al 18 de setembre de 2022.